Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Firma müük Pehmemööbli tootmise ettevõte

55 000 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Pehmemööbli tootmisettevõtte müük.

TINGIMISRUUMI ON! Kui on huvi, siis kirjuta julgelt! 😊

Suurima rõõmuga müüme oma südamega juhitud ja inspiratsiooniga loodud ettevõtte edasi kellelegi, kes soovib samuti oma elus uue põneva ja seiklusrikka teekonnaga algust teha! 🤩 Karta ei ole midagi, sest sind ootab kogu ettevõttega seonduv ja võimalusel saad sa tööd alustada juba päevapealt! Õigeid liigutusi tehes on töö väga TASUV! Oleme sulle sinu teekonna alguses kindlasti toeks.

Oleme 8 aasta jooksul üles töötanud klientide seas väga hinnatud pehmemööbli valmistamisega tegeleva ettevõtte. Meie eesmärgiks on olnud käia ajaga kaasas ja pakkuda võimalikult kvaliteetset, samas hinnakohast modernset mööblit. Siinkohal on klientidega suhtlemine ja nende vajaduste välja selgitamine olnud alati meie prioriteediks. Õnnelikult on meil läbi aastate olnud töömaht alati suurem, kui me teha oleme jõudnud. Viimastel aastatel maailma tabanud olukorrast on MÜÜGIKASV olnud märgatav ja suurem, kui eales varem!

Tekib kindlasti küsimus: „Miks müüa edukas ettevõte?“ Vastus on äärmiselt lihtne. Kuna oleme valdkonnaga kokku puutunud väga pikalt, siis oleks patt mitte edasi liikuda oma uute unistuste suunas. Oleme selles valdkonnas end juba tõestanud. Ettevõttel on olemas huviäratav koduleht ja e-pood, kus pakume nii omatoodangut, kui koostööpartnerite kvaliteettooteid, madratseid ja mööblitarvikuid. Oleme teinud koostööd paljude nimekate firmade ja disaineritega, oleme tootnud mööblit suurettevõtetele kui ka Soome. Näiteks oleme olnud ka vanalinna pubide nimistus aastaid esikohal, kes mööbli uuenduskuure teostab. 😊

Olulisem info! Palju maksab, mis kaasa tuleb ja mida üldse saab selle raha eest? Kui suured on kulud? Ettevõtte eest soovime 55 000 €. Selle sisse jäävad kogu mööbli valmistamiseks kuuluvad seadmed, koduleht, e-pood, Facebook, masinad, allesjäänud laovarud (valmistooted, kangad, poroloon, vatiin, puit), firmalogodega järelhaagis. Lisaks anname kaasa kõik vajalikud joonised ja dokumendid toodete valmistamiseks, kliendiandmebaasi ja vajalikud kontaktid koheselt edasi tegutsemiseks. Kulud: Kõik masinad on 8 aasta jooksul välja ostetud ja ainukene kulu, mis jääb ostja kanda on olematu üürikulu Tallinn-Keila vahel asuvates tootmisruumides ca 150 m2 (juhul, kui jääte samale pinnale) ja ruumivalve, mille lepingu võite üle võtta või lõpetada. Muid kohustusi ostjale ei ole ega tule. Peale ettevõtte maha müümist oleme abis nii palju, kui saame. Kindlasti on veel palju kirja panna aga ootame asjalike küsimusi ja tõsiseid huvilisi, kellega sellel teemal täpsemalt edasi rääkida.

Seega sinu võimalus?! 🤩

Kuulutuse number: 10925759

319
Lisatud: 20.10.2021 16:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt