Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Food trailer kiosk Kebab & Burger OKSJON

Hind määramata

Tallinn

Oksjon toimub veebilehel OSTA, lot on avalehel või võtke minuga ühendust ja ma annan teile lingi.

Pakun mobiilset Food Trailer kioskit kebabide ja burgerite tootmiseks ja müügiks. Autoriprojekt, omapärane disain, detailplaneering ning seadmete valik - kõik see on loodud inimeste poolt, kes on selles äris juba aastaid tegutsevad ja see konkreetne kiosk on edukalt tegutses alates 2017. aastast.
Kioski väljaspoolt:
* Kioskil on pakettaknad ja 50 mm villane soojustus, mis võimaldab seda kasutada aastaringselt.
* Kioski disain on tehtud täiesti naturaalsest männiplaadist.
* Kioski ülemisse ossa on paigaldatud valgusreklaambännerid, on tehtud "header", mis katab katusel oleva ventilatsiooni.
* Visiir on valmistatud vastupidavast metallist ja polükarbonaadist, mis peab igale tuulele kergesti vastu .
* Televiisorit kasutatakse menüü edastamiseks külastajatele.
Kioski sees:
* Ventilatsioonisüsteem on paigaldatud piisavalt võimsa heliisolatsiooniga, mis võimaldab töötajal mugavalt klientidega suhelda.
* Lisaks sellele on paigaldatud kõrgetele temperatuuridele vastupidav karastatud klaas, mis kaitseb grillide soojuskiirguse eest.
* Lauaplaadi sisse ehitatud külmik 5 gastronõude jaoks.
* Väike küttekapp sooja hoidmiseks.
* Samuti on olemas MerryChef turbo-mikrolaineahi toidu kiireks soojendamiseks.
* Kahekordne kontaktgrill.
* Kohvimasin
* Vee ja soojenduskraani jaoks hüdrofoor.
* Kaks gaasigrilli kebabidele võimsusega 7,3 kW.
* Suurenenud saastumisega tööpinnad on viimistletud roostevaba terasega, seinad ja laed on viimistletud 4nda klassi paneelidega, põrandad on viimistletud keraamiliste plaatidega, on olemas videovalvesüsteem ja kaamera, uus juhtmestik, arvesti. Täiesti renoveeritud. Seisukord nagu fotol.

Kebabi grillid töötavad propaaniga ( gaasimahuti ei kuulu komplekti), elektertoide on 380v. Kiosk toodab palju ja kiiresti, mis tähendab, et on kiire kasum, kes selle alaga kursis on, siis teab sellest küll. Investeerisin sellesse korraga üsna palju raha, kuid see oli seda väärt, see tasus end kiiresti ära ja hakkas kasumit tootma, tänu millele sain edasi areneda. Nüüd olen juba liikunud järgmisele tasemele, kuid tean kindlalt, et selle äriga võib raha teenida, seega annan seda äri headesse kätesse.
Oksjonile pannakse kiosk ja kogu tehnika (pildil), boonusena saab jätta ka nime, logo, kaubamärgi, tilda platvormil asuva kodulehe, püsiklientekaarte, teise kontaktgrilli ja enimmüüdud ning populaarseima shawarma retsepti.


NB! Uus omanik peab 7 päeva jooksul peale oksjoni lõppu kioskile järele tulema ja omal kulul uuesti registrisse panema. Kioskil on tuled, numbrimärgid ja kehtiv tehnoülevaatus. Kiosk on teisaldatav, kuid nõuab BE-kategooriat. Kontrollige kioskit kindlasti enne pakkumise tegemist. Pärast oksjoni kõike pretensioone ei aktsepteerita.

Kuulutuse number: 11397471

1703
Lisatud: 25.05.2023 09:18
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt