Eesti

Funko mystery minis Five Nights at Freddy's

5 €

Paku oma hinda

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

Ühe figuuri hind on 5 eurot.

Erinevad tegelased: kollektsioonis on erinevad tegelased Five Nights at Freddy's'ist, sealhulgas Freddy Fazbear, Chika, Bonnie, Foxy ja paljud teised.
Kvaliteetne käsitöö: Figuurid on valmistatud kvaliteetselt ja paljude detailidega, mis teeb need kollektsionääridele ja fännidele atraktiivseks.
Miniatuurne suurus: Iga figuur on kompaktse suurusega, mistõttu on neid mugav riiulile või kollektsiooni paigutada, ilma et nad palju ruumi võtaksid.
Ideaalne kollektsionääridele ja mängufännidele: Funko Mystery Minis on suurepärane täiendus iga Five Nights at Freddy's fänni kollektsiooni, aga ka kingitus kõigile, kes mängu hindavad.
Litsentseeritud toode: Funko Mystery Minis on litsentseeritud toode, mis tagab, et need vastavad kvaliteedistandarditele ja originaalsetele tegelaskujunditele.
Kollektsioneerimispotentsiaal: Kogudes kõiki sarja figuure, saab ostja nautida täielikku kollektsiooni ja näidata seda oma sõpradele või teistele kollektsionääridele.
Suurepärane kingitus fännidele: Funko Mystery Minis oleks suurepärane kingitus kõigile Five Nights at Freddy's'i fännidele, eriti kui nad on huvitatud kollektsioneerimisest.

Kuulutuse number: 12738223

44 (+1 täna)
Lisatud: 26.04.2024 20:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt