Eesti

Gironacci Õlakott

100 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Narva-Jõesuu, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa

Müüa ebareaalne ilu kott.
Luksus. Nahk sametine opaal väljaspool mõnda täiesti maagilist tekstuuri ja pehme kindaga tee roosi värvi sees. Väga mugav. Pole raske, see on tohutu pluss!
Tähelepanu, nahal pole viga, riistvaral on mikrokriipsud logoga metallplaadil, muidu ideaalis). ostetud Itaalias eelmisel aastal 538€eest
Riistvara tundub väga kallis.
Tahan Armastusega edasi anda tõelisele asjatundjale.
Kõrgus, cm 18
Laius, cm 21
Sügavus, cm 9
100% Made in Italy. Itaalia naiste kott, mis on valmistatud kvaliteetsest 100% ehtsast VITELLO Lux nahast, hoiab kuju, lukustub klapiga salajastele magnetitele , keskosa logo, kantakse õlal, sees on kaks kambrit, lukuga tõmblukuga tasku dokumentide ja oluliste asjade jaoks, ehtsast nahast vooder calf lilla, kotil on tihe põhi, õlarihm maksimaalne pikkus 120 cm.ehtsast nahast laius 3 cm, Gironacci kotid on käsitsi valmistatud alates 1976. aastast Itaalia südames, Montegranaro kommuunis, Fermo provints, Marche piirkond. Ainult Itaalias valmistatud hoolikalt valitud nahk ja furnituur koos paljude aastate kogemuste ja käsitöötraditsioonidega võimaldavad teil luua tooteid kõrgeimal moe-ja kvaliteeditasemel.

Kuulutuse number: 12678142

71 (+1 täna)
Lisatud: 27.04.2024 18:43
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt