Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

GPS naviseadmed - uued kaardid

19 €

Paku oma hinda

Tallinn

Võite valida just endale sobiv ekraani suuruse:  


SMART 5.0" alates 74 €

SMART 7.0" alates 109 €


SMART naviseadmed suurepäraselt sobivad nii sõiduautos kui ka suurveokites kasutamiseks. Suurveokite juhtidelele pakkume spetsiaalse tarkvaraga (TRUCK, 3D) ja soodsate hindadega navisüsteeme. Marsruudi koostamisel arvestab programm Teie sõiduki mõõtmed ja kaalu. Meie GPS naviseade saab Teile igas maailmariigis ideaalne koostööpartner olla. Meie GPS on teie muretu partner töö- ja puhkusereisil.


Kõik SMART mudelid on varustatud 3D navigeerimissoftiga ja värskete kaartidega. Kaetud on kõik Euroopa riigid ja Venemaa. Suur huvipunktide ja liikluskaamerate andmebaas. Vajadusel ka teised maailmariigid.

Hea meelega anname naviseadmeid ka mõneks ajaks testimiseks. Oleme kindlad, et olete rahul.

Siit leiad andmed SMART toodete garantii ja kveliteedi kohta.

Pakkuda ka väga soodsa hinnaga PRESTIGIO naviseadmeid:


PRESTIGIO 5" всего 99 euro


Helistage meile +372 51 77 31 7 kauba tasumise ja kohaletoimetamise viisi täpsustamiseks. See on kõige kiirem viis kauba kättesaamiseks.

Kasutades meie tagasiside vormi saatke meile sõnum, kus on märgitud valitud kauba liik ja mudel ning kohaletoimetamise viis.

Valige endale sobiv kohaletoimetamise viis:

1. Tallinna piires on kohaletoimetamine täiesti tasuta. Meie kuller toob Teile kauba koju või kontorisse, vajadusel annab tasuta tehnilise konsultatsiooni seadme kasutamise kohta. Tavaliselt laos oleva produkti saab klient 1-2 tunni jooksul 24/7 pärast tellimuse esitamist.

2. Eesti piires saadame kaupa postiga:

SmartPost 2.90 €
Omina 2.90 €
Samuti kliendi soovil saadame kaupa ka teise kullerfirmaga.

 

GPS naviseadmete tarkvara ja kaardid. Vix GPS pakub Teile GPS naviseadme parima tarkvara ja kaardi otsingu teenust. Samuti pakume GPS naviseadmete rentimise teenust. Oleme pädevad erinevate mudelite valdkonnas. Tuntumaid on:


-SMART
-TomTom
-Garmin
-Prestigio
-Mappy
-Navio
-Navman
-GPS King
-Holux
-Prology

Värsked kaardid: Euroopa tervikuna, Euroopa riigid eraldi, USA, Eesti taksokaart, Venemaa, Ukraina, Valgevene, Ameerika jne. Värsked Rekkamehe kaardid.

Rekkamehe programmid ja lai valik seadmeid. Samas pakume kaardid Teie auto sisseehitatud GPS süsteemi jaoks. Kõik GPS süsteemidega seotud küsimused ja konsultatsioonid. Pikaajaline kogemus. Kuller toob teile kogu meie valiku kohale Tallinna piires tasuta.

Vaata lisaks WWW.VIX.EE

Asume aadressil Rävala pst. 5, Tallinn. Palume eelnevalt helistada 51 77 31 7.

Kuulutuse number: 2014339

2511
Lisatud: 30.09.2020 10:16
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt