Eesti

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City DVDPC

19.99 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City on Grand Theft Auto kaubamärk, mis sisaldab kahte täielikku mängu – The Ballad Of Gay Tony ja The Lost And Damned – ühes kastis!

Gay Tony ballaad täidab Liberty City relvade, sära ja mustuse üledoosiga. Mängides Luis Lopezi, osalise tööajaga kiusaja ja legendaarse ööklubi impressaario Tony Prince'i (teise nimega "Gay Tony") assistendina võitlevad mängijad pere ja sõprade konkureeriva lojaalsusega ning ebakindlusega, kes on tõeline ja kes mitte. võltsitud maailmas, kus igaühel on oma hind.

Filmis The Lost And Damned koge Liberty Cityt kurikuulsa rattajõugu The Lost veteranina Johnnyna. Johnny lõi Liberty Citys The Lost ärivõimalusi, kuid ennekõike peab ta pühenduma plaastrile, mida ta kannab, ja klubi presidendile Billy Grayle. Ent kui Billy naaseb võõrutusravilt, olles kinnisideeks verevalamisest ja kõlvamisest, satub Johnny keset tigedat sõda rivaalitsevate jõukude vahel vägivallast ja korruptsioonist räsitud linna kontrollimiseks. Kas vennaskond suudab ellu jääda?

Kuulutuse number: 11962536

222 (+3 täna)
Lisatud: 09.04.2024 17:44
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt