Eesti

Hariduslik lauamäng History in Faces.

10 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Narva-Jõesuu, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa

Suurepärane mäng! Meeldib lastele ja täiskasvanutele. Meil õnnestus dubol. Uus, kuid avati, kuna oli kingitus.

Miks peetakse piraati Francis Drake ' i Inglismaa rahvuskangelaseks ja kes vene valitsejatest võttis vastu esimese kirjaliku seaduste kogumi? Uudishimulik? Teil on võimalus õppida palju uusi asju Suurte poliitikute, väejuhtide, teadlaste ja teiste Venemaa ja Euroopa tegelaste kohta, teha unustamatu Ajarännak koos Julia Školniku mänguga "Ajalugu nägudes".
Tuntud tsükli "täielikud entsüklopeediad" raamatute autor esitab mitmeid põnevaid haridusmänge. Nendega muutub uute teadmiste omandamine lõbusaks ja põnevaks protsessiks. Mängud võimaldavad teil laiendada ja kinnistada kooli õppekava, suurendada silmaringi, veeta meeldivalt ja informatiivselt aega pere või sõpradega. Arendada: mälu, strateegiline mõtlemine, loogika, tähelepanu, suhtlemisoskus ja reaktsioon.
Ühes komplektis on korraga 7 mängu! Ja see on suurepärane võimalus valida mäng maitse ja olukorra järgi. Mängige suurt ja väikest seltskonda või korraldage võistkondlikke võistlusi. Kodus, koolis ja isegi reisil.
Huvitavad ja informatiivsed faktid suurte ajalooliste tegelaste kohta, põnevad legendid ja missioonid mängijatele, raskusastmete olemasolu paljudes mängudes, samuti suurepärased autori illustratsioonid muudavad mängu atraktiivseks mitte ainult lastele, vaid ka täiskasvanutele.
Mis on karbis:
* 72 kaarti ajalooliste tegelastega
* kutsealade kaardid
* kaardid-märgid
• võrdsed
• kiip
* illustreeritud mängureeglid
Mäng on välja töötatud teadusliku toimetaja, ajalooteaduste kandidaadi Vladislav Isaevi ja mängu disainer Dmitrij Trubitsini osalusega. See on mõeldud 1-16 mängija jaoks ja soovitatakse üle 7-aastastele.

Kuulutuse number: 12750421

30 (+1 täna)
Lisatud: 03.05.2024 17:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt