Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Harku vald, Muraste küla, Muraste tee 7

175 900 €

  • Tube 2
  • Kogupind 73.2
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Muraste tee 7, Muraste, Harku vald, Harjumaa
Müüa avara, läbi maja, planeeringuga kodu Murastes. Päikesepoolse terrassi ja oma murulapiga kodu paikneb väiksema kortermaja kõrgel esimesel korrusel.

Pakutav kodu on 2-toaline, kuhu on kergvaheseinaga juurde ehitatud üks nurgake, mida saab oma äranägemise järgi kasutada korterisiseseks panipaigaks, walk-in garderoobiks, mängunurgakeseks vmt. Magamistuba on hea suur ja mõnusalt põhjapoolne, kus päikesetõus magamist ei sega. Lisaks puuküttega õhk-kaminale on pakutavas kodus suur vannituba, kuhu on sisse ehitatud ka elektrikerisega saun. Elutuba-köök on suurte maast laeni akendega. Lisaks saab sealt ka päikesepoolsele, 16 m2, terrassile ning oma murulapikesele, kus päikest võtta või niisama kohvitada. Pakutava kodu juurde kuulub panipaik hoone soklikorrusel ja 1 parkimiskoht maja ees. Kuna peres on ka täna 2 autot siis siiani ei ole müüjatel teise auto parkimisel probleeme esinenud.

Kortermaja on ehitatud 2006 a. Kogu tolleaegses arenduses oli kokku 4 maja, mis moodustavad ühtse terviku, kus olemas lastemänguväljakud, parkimine ja ühised alad. Paralleelselt Klooga maanteega jookseb ka meie pakutava kortermaja tagant läbi kergliiklustee, mis algab Tallinnast ja lõpeb Vääna-Jõesuus ning pakub erinevate spordialade harrastajatele suurepäraseid võimalusi oma lemmikspordialaga tegeleda.

Kortermajas on tubli ja toimekas ühistu, mis teeb plaane ja viib neid plaane ka ellu. Üks viimaseimaid suuremaid töid oli kohaliku katla vahetus. Laenud puuduvad, kogutakse remondifondi. Pakutava kodu ülalpidamiskulud jäävad suurusjärku 114 – 330 EUR kuus, millele lisanduvad elektri ja vee tasud vastavalt arvestitele.

Muraste on igati mõnus ja hea elupaik lastega peredele, noortele kui ka meie vanemale generatsioonile. Kuna käe-jala juures on kool, lasteaed, poed ja ühistranspordipeatused, siis on pakkumisel suurepärane kodu ja suurepärane elukeskkond igale vanusegrupile. Rohkem infot Murastest, ajaloost, külaseltsist jm saab aadressilt http://www.muraste.ee/

Teie uue koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Kuulutuse number: 11976185

25
Lisatud: 20.03.2023 09:21
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt