Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Harku vald, Muraste küla, Palkoja 11-1

289 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 134.9
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Palkoja 11, Muraste, Harku vald, Harjumaa
Tallinna külje all Muraste külas aadressil Palkoja tee 11 on valmimas 2022 aasta alguses energiasäästlik paarismaja.
See kodu on rajatud looduslikult vaiksesse ja rahulikku piirkonda.
Praktilise planeeringuga paarismaja suurus on 134,9 m2 millele lisandub 17,6 m2 suurune terrass, 5,7 m2 suurune rõdu ja panipaik/tehnoruum.
Kogu kinnistu suurus on 2877 m2 ja müüdavale boksile kuulub 1358 m2 suurune osa.

Eraldi sissepääsuga majaosas paiknevad ruumid kahel korrusel, kus alumisel korrusel on avatud planeeringuga elutuba koos söögi ja kööginurgaga, pesuruum koos saunaga ,eraldi tualettruum, esik ja mahukas garderoobituba. Väljast eraldi sissepääsuga tehnoruum/panipaik. Elutoast pääseb hommiku-ja päevapäikesele suunatud hoovi ja terrassile.
Teisel korrusel asuvad kolm suurt magamistuba (üks neist oma privaatse vannitoa ja walk-in garderoobiga), lisaks dushiruum/tualettruum, valgusküllane ja avar trepihall.
Siseviimistluses kasutatakse kvaliteetseid materjale.

Maja välisseinad ja kandvad siseseinad on ehitatud väikeplokkidest, vahelaed õõnespaneelidest, välisfassaad krohvitud ja värvitud. Sooja aitavad hoida kolmekordse klaaspaketiga aknad ja rõduuksed.
Majaosa tänavapoolne krunt on ümbritsetud puitlaudisega. Maja sissesõidu ees jalg- ja autovärav. Maja ees kõvakattega tee ja parkimisruum pere mitmele autole. Külg- ja tagaaeda ümbritseb võrkaed.
A energiaklassi majaosa küttesüsteemiks on õhk-vesi vesipõrandaküte (Daikin soojuspump, mis soojendab ka tarbevett). Värske õhu ja hea sisekliima tagab soojustagastusega ventilatsioon.
Elektrivõimsus 3X16A.
Iga paarismaja osa on varustatud eraldi kogusummas 4 kw päikesekütte paneelidega 11tk.
Antud lahendus tagab, et kevadest - sügiseni saab orienteeruvalt kogu enda tarbimises vajamineva elektrienergia ise toota ning kui võimsust jääb üle, siis saab toodetud päikseenergia Elektrilevi võrku müüa ja talvekuudel tasaarveldust teha.
Lisaks on rajatud eraldi valmidus kui soovitakse päikseparki laiendada oma kinnistu osal ning hakata juba suuremaks elektritootjaks ning müüma toodetud energiat Elektrilevile.
Päikeseenergia tootmine on täisautomaatne ja omanikul jääb vaid üle nautida väikeseid elektriarveid.
Tänaseid energiahindu arvestades on tegemist targa investeeringuga ning antud lahendus võib elektri ja küttearveid 50% ulatuses vähendada.

*Kehtiv ehitusgarantii peale majaosa valmimist 2 aastat *Seadmetele (soojuspump ja vent.agregaat) tootjagarantii 1 aasta.

Sellest piirkonnast on saanud tänaseks populaarne elukeskkond. Lähedal eramud ja paarismajad. Hea ja vaikne linnaäärne asukoht annab suurepärase võimaluse enese teostuseks. Olemas on tugev infrastruktuur (Muraste kool, lasteaed, tankla, trahter, kauplus).
Head võimalused spordi tegemiseks (kergliiklusteed ja looduslähedane elukeskkond sobivad aktiivset eluviisi nautivale elanikule), kiire otseühendus Tallinna kesklinnaga.

NB! Pildid on illustreeriva tähendusega ning võivad sisaldada ebatäpsuseid.

Lisainfo ja valmiva majaosaga tutvumise soovi korral võtke julgesti ühendust!

Kuulutuse number: 10904202

546
Lisatud: 02.10.2021 09:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt