Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Harku vald, Muraste küla, Varre 6

599 000 €

  • Tube 6
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 199.5
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Varre 6, Muraste, Harku vald, Harjumaa
EELREGISTREERIMISEGA KLIENDIPÄEV PÜHAPÄEVAL 30.10.22 KELL 12-14.00
Registreerimiseks võta minuga ühendust.

Olemas kehtiv hindamisakt.
Peresõbralikus mereäärses Murastes, vaid 15 min autosõidu kaugusel Tallinast, on pakkumisel klassikalises stiilis eramu mis lõplikult valminud ja kasutusloa saanud 2020. aastal.

Maja on ehitatud ICF-plokkidest pidades silmas energiatõhusust ja pikaajalist vastupidavust. Katus on kivikatus. Küte on lahendatud õhk-vesi soojuspumba (põrandaküte) ja soojustagastusega ventilatsiooni abil. Aknad on kahekordsed puitpakettaknad. Kõik see on andnud vägagi mõistlikud energiakulud mis on olnud seni talvel ca 1700kWh ja suvel ca 600 kWh.

Sisekujunduses on kasutatud kvaliteetseid viimistlusmaterjale mis käivad sama jalga maja klassikalise välisilmega. Maas on prantsuse pähkel kalasaba parkett (Chevron). Söögitoast avaneb topeltuks terrassile. Olemas eesruumiga saun.
Suuremal, rõduga magamistoal on oma vannituba ja walkin garderoob. Lisaks on veel garderoobe ja panipaiku.

Lisaväärtust annavad autovarjualune, väline panipaik asjade jaoks, kõrghaljastusega hoovis paiknev väike suvemajake kus pidada üritusi, laste mängumaja ja kiigeplats.

Ümbruses elavad valdavalt sinna viimastel aastatel kolinud pered ja kogukonna tunne on ühtne. Maja juurest on suplusranda jalutada ca 10 min ja läheduses on ka Tilgu sadam. Külas on lastehoid, lasteaed, algkool. Lähedal on laste mängu väljak ja kooli hoovis skatepark. Jalutuskäigu kaugusel on nii kool kui Coop kui ka küla kõrts. 5 km kaugusel, Tabasalus, on riigigümnaasium.

Kui Teid see pakkumine kõnetas ja tekkis soov meie pakutav maja üle vaadata, võtke minuga ühendust ja räägime pikemalt ning lepime kokku aja selle harukordselt stiilipuhta elamise ülevaatuseks.

Kuulutuse number: 11635821

125
Lisatud: 04.10.2022 18:11
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt