Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Harku vald, Suurupi küla, Rannaääre

209 000 €

  • Tube 22
  • Kogupind 1085.0
  • Korrus 1
Rannaääre, Suurupi, Harku vald, Harjumaa
Müüme mere lähedast kinnistut Suurupi külas. Mereni ca 150 m. Kunagine Nõukogude armeele kuulunud hoonetekompleks on väga põnevaks arendusprojektiks. Hetkel on hoonete alune pind 1084.2 m2 ja kinnistu 6663 m2. Kindlasti on võimalik puhkemaja kõrguse arvelt suurendada hoone ruutmetraaži või vajadusel hoone alust pinda. Vald soovib kinnistu lähedale mere äärde arendada Suurupi lautrikohta, mille tee peaks läbima pakutavat kinnistut. Hetkel käib liikumine üle Pärtli tee 13 serva ja riigimaa. Tee on võimalik kinnistada läbi servituudi seadmise. Vesi ja kanalisatsioon on Pärtli tee 13 lõunanurgas, kinnistul puudub elekter.

Hetkel on tegemist mereäärse ärimaaga siis pakutav kinnistu võiks olla sobilik eelkõige külaliskorterite või väiksema puhkemaja / hotelli ehituseks. Loomulikult on võimalik kinnistut ümber planeerida elamumaaks ja rajada näiteks 2 eramut. Kinnistule pääseb kahelt poole: läbi Suurupi küla või siis enne Murastest mere poole sisse / alla sõites. Kinnistu naabruses asuvad peamiselt luksuslikud eramajad ja looduskaitseala.

Aastast 1566 seisab maailma navigatsiooniteatmikes kirjas Surpe. Täna tunneme seda paika Suurupi poolsaarena, mille esmamainimine pärineb hollandlasest meresõitja ja kartograafi Cornelis Anthonisze keskaegsete laevasõiduteede kirjeldusi käsitlevast mereraamatust.

Pakkumisega tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust.

Kuulutuse number: 10934869

623
Lisatud: 28.11.2021 09:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt