Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Harku vald, Vääna küla, Hirve tee 20

90 000 €

  • Kogupind 2773.0
Hirve tee 20, Vääna, Harku vald, Harjumaa
Müüa ehitusloaga metsalähedane kinnistu, kus on kõik eeltööd ja dokumendid juba kuni ehitusega alustamiseni ära tehtud. Siin saad kiirelt härjal sarvist haarata ja otseselt maja ehitama asuda, sest muud eeltööd on juba tehtud.

Hinnas sisaldub:
eramu projekt ja ehitusluba (seisuga 27.12.2021);
energiamärgis B;
tsentraalne vesi ja tsentraalne kanalisatsioon;
elekter 3x25A;
elamurajooni kuivendussüsteem.
sidekaabli liitumispunkt kinnistul;

Hinna sisse kuuluvad ka tehtud tööd:
truup magistraalkraavist ülesõiduks hoovile pääsemiseks paigaldatud ja ülesõit killuga kaetud;
terve hoov kopaga ühtlaseks kaevatud (tüükad ja juurikad välja, augud tasandatud jmt);
maja vundamendi auk valmis kaevatud, põhi kruusapadjaga tõstetud ja tihendatud;
vundamendi drenaažikaev paigaldatud;
hoone nurgapunktid geodeedi abiga määratud.

Piirkonnast:
Vääna küla asub logistiliselt väga heas kohas kuna siit on Tallinna vaid 15 km, Keilasse 12 km ja Tabasalusse vaid 10 km. Kinnistust 900 m kaugusel asub väga ilus 6-klassiline Vääna Mõisakool koos lasteaiaga (jalgsi 11 min, autoga 2 min). Vääna küla kogukond on hästi tegus, seda reedab ka hiljuti loodud stiilne Vääna Seltsimaja.
Väga ilusate liivaluidetega ja maaliliste loojanguvaadetega Vääna-Jõesuu ja Meremõisa rannad on siit vaid 10km kaugusel ehk autoga vaid veerandtunnine sõit. Vääna-Jõesuu rannas on põhjust isegi tromise ilmaga käia, sest seal on Põhja-Eesti parimad surfilained ja kui ise ei surfa siis tuulise ilmaga on seal võimalik nii laine- kui lohesurfarite vaatemängulisi trikke vaatamas käia.
Laulasma spa asub 10 km kaugusel, Niitvälja golfikeskus 17 km, lähemal saab tegeleda ka ratsaspordiga ning vaid 6 km kaugusel Muratses saab mängida ka disc-golfi. Kindlasti on see hea koht elamiseks ka paadi, jahi või kaatri omanikule, sest sadamad pole ju kaugel.

Hirve tee arendusest:
Hirve tee on Vääna külas valmimisjärgus stiilipuhas uusarenduse kvartal, kus külasisene asfalt tee ja tänavavalgustus on juba rajatud ja enamik majasid juba valminud ning paar maja veel kohe-kohe valmimas. Ei mingit kruusa- ega metsateid ega veidraid nõuka-aegseid arhitektuuri-üllitisi läbisegi vaid tänapäevane stiilipuhas uusarenduse miljöö, aga samas väga looduslähedane krunt.

Kinnistust:
Kinnistu on mõnusalt privaatne ja metsalähedane, sest asub Hirve tee lõpus (tupikus) ja hoov piirdubki lõuna poolt riigimetsaga. Hoovi põhjapoolseks piiriks on magistraalkraav, mis loob privaatsust ning lisab turvalisust, sest hoovile pääseb vaid üle truubi sõidutee kaudu. Kindlasti saab siit ehedamat maal ja metsas elamise tunnet ja "vibe`i", kui mõnes linnalähedasemas põllupealses uusarenduses. Kõik eluks vajalik on siit vaid veerand tunni kaugusel, kohapeal lasteaed ja koolgi olemas. Mugav koht eeskätt lastega peredele ja linnas tööl käijatele.

Maja projektist:
Planeeritud hoone ehitusalune pind on 199,4m2 ja köetavat pinda on kokku 214,4m2. Planeering on väga selgelt just lastega pere vajadusi silmas pidades läbi mõeldud:
esimesele korrusele on mõeldud kolm magamistuba, kontor, köök, elutuba, kaks WC-d ja saun ning kahel pool maja on terrassid, 11m2 (sissepääsule) ja 19m2 (saunale). Teisele korrusele on planeeritud 63,8m2 avatud planeeringuga hobiruum, aga loomulikult võib selle lasta soovi korral pisut ümber projekteerida, lisada näiteks "master bedroom", külaliste tubasid või kasvõi esialgu sootuks väljaehitamata jätta (ehk tuleb hiljem häid ideid). Ega keelatud pole ka kogu projekti muuta, sest hetkel on ju maas vaid auk ja veel pole hilja selle kuju muuta ja ehitusluba uuesti vallas kinnitada lasta ning teostada endale sobivaim lahendus.
Hoone asetus kinnistul on edela-kagu suunaline (päike ei küta tube üle ja terrassidel on hommikuti ja õhtuti mõnusalt valgust). Hoov on suur ja mahutab soovi korral ka mänguväljaku, kõrvalhoone, lehtla, maakeldri, aiamaa lapikese ja mõned viljapuud ja lillepeenrad.

Kuna suur hulk ehitusmaterjale on vana hinnaga juba soetatud ja neid materjale, mida hilisemas faasis (suvel/sügisel) vaja läheb, ongi õige aeg hetkel tellima asuda siis selle maja ehitamisel säästad nii aega kui ka olulisel määral raha!

Kui peaksid selle objekti ostuks eelnevalt mingi muu kinnisvara ära müüma siis see pole takistuseks, tõenäoliselt lahendame ka selle olukorra muretult.
Helista mulle ja räägime lähemalt!

Kuulutuse number: 11271771

85
Lisatud: 14.04.2022 18:08
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt