Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Kiili vald, Vaela küla, Astelpaju põik 5

165 000 €

  • Kogupind 2133.0
Astelpaju põik 5, Vaela, Kiili vald, Harjumaa
Kas oled unistanud elamisest linnalähedases rahulikus elukeskkonnas, kuid samas on tähtis et Tallinn jääb kiviviske kaugusele? Siis oled sa jõudnud õigesse kohta!

Kiili vallas, Vaela külas on müüa kehtestatud detailplaneeringuga elamumaa, mis on parajalt suur ja asub väljakujunenud elupiirkonnas Kiili külje all, Vaela külas, Astelpajukodu elamuarenduses.

Müüme elamumaad, aadressiga Astelpaju põik 5, mis on suurusega 2133 m2 ning sihtotstarbega elamumaa. Kinnistu on päikesele avatud igast ilmakaarest ning tulevikus rajatava maja sisehoov jääb õhtupäikese meelevalda.

Kehtestatud detailplaneeringu järgselt on võimalik kinnistule ehitada kaks hoonet, ehitusaluse pindalaga kokku kuni 300 m2.
Hoone suurim lubatud kõrgus maapinnast kuni 9 meetrit ja abihoonel kuni 4,5 meetrit.
Eluhoonel lubatud korruseid 2, abihoonel 1 korrus.
Hoonete suurim lubatud brutopind kuni 600 m2.

Arhitektuursed nõuded ehitatavatele hoonetele on – katusekalle 0 - 25°, kahepoolse kaldega ning katuse harja suund on vaba. Hoonete ehitamisel tuleb kasutada naturaalseid materjale, ei ole lubatud kasutada plast- või metallvoodrit, ümarpalki või ristseotisega freespalki ja rookatust.

Täpsem hoone lahendus, sh viimistlusmaterjalid esitatakse ehitusprojektiga.

Müügihind sisaldab veetrassi ja kanalisatsioonitrassiga liitumist, vee ja kanalisatsioonitorustiku liitumiskohad on viidud kinnistu piirile. Elektriliitumine 3x16 A sisaldub samuti hinnas. Hind sisaldab samuti asfalteeritud tänavat ja tänavavalgustust ja valguskaabel on viidud kinnistu piirile.

Müügihind sisaldab käibemaksu.

Antud piirkond on loodud just mõeldes lastega peredele või vanaduspõlve nautivale paarile. Väljakujunenud elukeskkond mis on paari aastaga jõudsalt kasvanud ning lähitulevikus saab naabruskond juurde uusi toredaid naabreid, uus kerkliiklustee ja looduslähedane elukeskkond võimaldavad rahulikku ja turvalist elu Tallinna külje all. Astelpaju teele on rajatud ka laste mänguväljak mitmete atraktsioonidega.

Lähedal olemas Kiili keskus kauplustega, IKEA, perearstikeskus, uus gümnaasiumihoone, lasteaed ja spordikompleks, mitmed mänguväljakud ning pidev ja hea transpordiühendust Tallinnaga. Peagi rajatakse Vaela külla uus lasteaed.

Tule tutvuma enda uue elukohaga ja küsi julgesti lisainfot.

Kuulutuse number: 12250800

342
Lisatud: 08.08.2023 18:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt