Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Lääne-Harju vald, Paldiski linn, Peetri 5

1 820 € kuus

  • Tube 12
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 364.4
Peetri 5, Paldiski, Lääne-Harju vald, Harjumaa
Otsime hoone üürile andmiseks operaatorit, kes annab allüürile.
Oleme avatud hinnapakkumistele.

PALDISKI JAAMAHOONE
Kõige algupärasemal kujul säilinud antud tüüpi jaamahoone Eestis.
Kroonuhistoritsistlikus stiilis kahekorruseline puidust jaamahoone valmis koos raudteega 1870. aastal. Hoone ehitati Balti raudtee III klassi jaama tüüpprojekti järgi sarnaselt Keila, Aegviidu, Vaivara jmt. jaamahoonetega ning on suhteliselt autentsena säilinud tänaseni. Jaamahooneid iseloomustab madal viilkatus ning asümmeetriline pikifassaad, mille kõrgem viiluga keskosa jagab maja ühe- ja kahekorruseliseks tiivaks. Alates 1999. aastast on hoone arvel kultuurimälestisena. Paldiski jaamahoone renoveeritud aastatel 2004 kuni 2006 ning heas seisukorras.

HOONE
Tegu on elu- või ühiskondliku hoonega. Majal on mitu sissepääsu, ja seetõttu on seda mugav kasutada mitmel kombineeritud otstarbel. Majas on olnud kohvik oma köögiga, väike toidupood, majutuse võimalikkus II korrusel, ja ka üks ruum on sobiv väikseks lillepoeks (eraldi sissepääsu ja vee ühendusega), lisaks kethtiv rendileping Elroni serverile. Ja kuna inimesed on harjunud sellest asukohast enne teele asumist suupisteid, kohvi, viimaseid meenunud oste tegema, siis ikka ja jälle küsivad möödujad neid :) .

VIIMISTLUS
Maja viimistlus on heas korras. Majja tuleb elektrimaakaabelliin. Peakaitse 25A, elektrisüsteem korralik. Majas on automaatne maaküte, ja reguleeritavad radiaatorid. Suure käidavusega ruumides on plaaditud põrand või paekivi põrand. Ja ruumid, mis on sobilikud elamiseks, on põrandal mõnus õlitaud lai põranda laud. Seinad tapeeditud või värvitud, ja heas korras.

KINNISTU
Kinnistu muruala jääb maja ette. Kinnistu on põõsastega piiratud, ja oma tuulevaikse olemuse põhjusel sobib väga hästi väli kohviku pidamiseks.

SEOS RAUDTEEGA TÄNA
Tänaseks on Paldiski raudteejaamast kujunenud üks AS Eesti Raudtee tugijaamu, kust hargneb mitu haruteed Paldiski Lõuna- ja Põhjasadamasse. Jaam asub laiarööpmelise Keila–Paldiski raudtee ääres 48 km kaugusel Balti jaamast. Paldiskis on Elektriraudtee rongiliikluse lõpp-punkt. Naabruses on kehtiv detailplaneering Paldiski põhjasadama alale kai püstitamine ja kaubaterminali laiendamine.

Tere tulemast tutvuma enda uue äri asukohaga!

Kuulutuse number: 10983646

153
Lisatud: 04.12.2021 18:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt