Eesti

Harju maakond, Rae vald, Peetri alevik, Raudkivi tee 12

280 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 100.6
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Paneel
Raudkivi tee 12, Peetri, Rae vald, Harjumaa
Müüa kauni siselahendusega valgusküllane perekorter kahel korrusel.

PLANEERING
Korter on õhulise ja avara planeeringuga ning kahes suunas paiknevad aknad täidavad ruumid valgusega.

Suur elutuba koos avatud köögiga on avar ning mõnusalt valgusküllane ruum, kus tänu läbimõeldud lahendusele on piisavalt ruumi nii köögis toimetamiseks, pere söögilauale, kui ka vaba aja veetmiseks elutoa poolel. Kvaliteetne köögimööbel sisaldab integreeritud tehnikat (keraamiline pliit, elektriline ahi, õhupuhasti, külmik sügavkülmaga ja nõudepesumasin).

Elutoa osas on mõnus puhkenurgake koos suure nurgadiivaniga. Ruumi muudavad valgusküllaseks suured aknad. Elutoast on pääs lõunapoolsele rõdule, kus on võimalik päikesepaistet nautida.

Magamistubade aknad avanevad põhja poole. Suurem magamistuba on varustatud mahuka garderoobikapiga.
Väiksem magamistuba, mis on hetkel kasutuses lastetoana, on piisavalt suur, et mahutada ära kahe lapse nari ning riidekapi ja samas pakkuda mõnusalt mänguruumi.

SISEVIIMISTLUS
Korteri viimistlus on mõne aasta eest värskendatud ning näeb hea välja. Esimesel korrusel asuva elutoa seinad on värvitud heledates pastelsetes toonides. Teisel korrusel asuvas magamistoas, lastetoas ja töötoas on kasutatud tapeeti.
Põrandaid katab hele parkett. Vannituba on kaetud keraamiliste plaatidega.

ÜLALPIDAMISKULUD
Majas on tsentraalne gaasiküte. Kommunaalkulud on talveperioodil umbes 350€ ringis ja suvel umbes 180€ ringis.

LISAINFO
Korteri juurde kuulub panipaik eraldi lukustatava boksi näol, kus on olemas sisseehitatud riiulid. Parkimiskoht on maja ees väljas, panipaiga ees.

PIIRKOND
Kuldala elurajoon on hinnatuim piirkond Peetri alevikus. Piirkonnas on suur roheline pargiala koos mänguväljakute ja metsaradadega. Maja ees on lasteaed (Aruheina). Peetri lasteaed-kool ja Selver on jalutuskäigu kaugusel.
Peetris on ka Peetri park, Peetri kool ja Peetri Keskus, kus asuvad mh perearst, hambaarst, ilusalong, COOP-market, kohvik, 24/7 fitness jõusaal, tenniseväljakud, huviringid ning noortekeskus. Lastele leidub palju tegevust Sport of Tallinn seikluspargis. Pere ja sõpradega saab minna õhtusöögile populaarsesse restoran Rucolasse.

Peetri ja Tallinna vahel on tihe ja kiire bussiliiklus. Bussipeatused on mõnesaja meetri kaugusel. Kiiremate bussidega saab Tallinna kesklinna umbes 15 minutiga, autoga sõidab kesklinna 12 minutit.

Kui hindad samuti linnalähedust, turvalisust ja lastesõbralikku keskkonda, rohelist ümbrust, sõbralikku naabruskonda ja rohelust, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Helista julgelt ja lähme sinu uue koduga tutvuma!

Kuulutuse number: 12694950

63 (+2 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:24
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt