Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Rae vald, Suursoo küla, Väike-Luha

35 000 €

  • Kogupind 67200.0
Väike-Luha, Suursoo, Rae vald, Harjumaa
Müüa maatulundusmaa kinnistu, sihtotstarbega looduslik rohumaa 0.23 ha, ja metsamaa 6.29 ha. Kinnistul on teostatud lageraie paar aastat tagasi. Kinnistul kasvavad seemnepuud - kask ja mänd, ja noor võsa.

HOONESTUS
Kinnistu asub Rae valla üldplaneeringu piirkonnas, hajaasustuse alas. Kinnistu jääb rohevõrgustiku piirkonda, ja sel põhjusel hoonestuse arendustegevus rohevõrgustikus on võimalik üksnes detailplaneeringu alusel, kui on tagatud hajaasustuse põhimõte. Rae valla hajaasustuse hoonestustingimusi järgides, on võimalik ehitada ühepereelamu, millel õuealal elamumaaks võib hoonestada 0,2- 1,0ha. Hajaasustuses on lubatud ühepereelamu, kuni 2- korrust, 9m. Kuni 5 abihoonet ehitusaluse pinnaga 300m². Katusekalle 30-50°, räästa kõrgus 3m. Peamine viimistlusmaterjal puit. Elektriliitumine ühele majapidamisele ampritasu põhiselt, 198€/A koos käibemaksuga.

INFRASTRUKTUUR
Kinnistu asub väga privaatses eraldi piirkonnas. Kinnistuni juurdepääs kruuskattega valla teelt, Igavere - Suursoo teelt.
Raadivõhma peatuseni 1,4km, kust sõidab R5 siseliini koolibuss Vaida Põhikooli. 7km Pikavere Mõisakoolini kus on ka lasteaed. Pikavere Mõisakool on põhikool ja ka erivajadustega laste kool. Lilleoru Põhikoolini 11km. Lilleoru kool on erakool, kus on väiksed klassid ja õppeprotsess on mänguline. Vaida põhikool ja lasteaed on 15km kaugusel, ja koolibuss R5 möödub Pikavere koolist kui ka Lilleoru koolist.
Lähim kauplus on kas Peningi kauplus, 8km, või Vaida Coop 15km kaugusel.

Tere tulemast ostma metsamaad!

Kuulutuse number: 12196900

1016
Lisatud: 10.07.2023 18:18
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt