Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Saue vald, Laagri alevik, Tuulemurru 10

1 200 € kuus

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 134.4
  • Korruseid majas 2
Tuulemurru 10, Laagri, Saue vald, Harjumaa
BRONEERITUD!

Hinnatud Veskimöldre elamurajoonis anda üürile kena ja hubane paarismaja. Lisaks aiale on veel suur rõdu teisel korrusel. Olemas kaks vannituba ning nii dušš, kui ka vann ja elutoas lisab hubasust kamin.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Esimesel korrusel asub avatud köögiga avar, kaminaga, elutuba. Köögis on olemas kogu vajalik tehnika, sealhulgas nõudepesumasin. Lisaks dušiga vannituba ning eraldi tualett.
Teisel korrusel on 3 magamistuba (kahes magamistoas lahtikäivad diivanid) ja avar vanniga vannituba-tualett. Suurimas magamistoas on walk-in garderoob ning sealt pääseb ka suurele rõdule.
Siseviimistlust värskendati 2020 suvel. Põrandaid katab naturaalne parkett, seinad on värvitud heledates toonides ning majaosa on sisustatud maitsekalt.

KINNISTU
Majaosa juurde kuulub mõnus aiaga piiratud aiaosa. Maja taga terrass ning olemas ka aiamööbel. Aeda on istutatud 100 roosi, mis pakuvad uuele elanikule silmailu. Hoovis on ka väike aiamaja ning muru mugavaks hooldamiseks robot-muruniiduk.

ÜLALPIDAMISKULUD
Kolme inimese puhul on olnud elektriarved 100 (juuli 2022)-250€ (detsember 2022). Lisandub vesi vastavalt tarbimisele ja prügivedu.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav kodu asub kaunis Veskimöldre elamurajoonis. Piirkond on looduslähedane jae turvaline ja seetõttu hinnatud just lastega perede seas. Olemas kergliiklusteed ja läheduses ka Nõmme-Harku terviserajad, kus mõnus sportida. Laagri keskus u 5-minutilise autosõidu kaugusel. Veskimöldres Möldre lasteaed-põhikool, peagi avatakse ka uus piirkondlik kaubanduskompleks Veskimöldre Kodukeskus. Ühistranspordipeatus u 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

LEPINGU TINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda deposiit kahe kuu üüri summas, esimese kuu üür ettemaksuna ja maaklertasu ühe kuu üüri ulatuses.

Kuulutuse number: 11868051

32
Lisatud: 24.01.2023 18:19
Teade rikkumisest

Sarnased kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt