Eesti

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Jaagu 10

287 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 108.0
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Jaagu 10, Tallinn
Eelregistreerimisega KLIENDIPÄEV pühapäeval, 5.mail kell 11.00-13.00!
Oled oodatud müügis oleva koduga tutvuma ning palume enda tuleksut eelnevalt teada anda telefoni või e-kirja teel!
-------------------------------------------------

TUTVUSTUS
Linnalähedases Tiskre piiratud ligipääsuga elurajoonis müüa kaunis ja heledas toonis siselahendusega ridaelamuboks. Märksõnadeks on suurepärane asukoht, turvalisus, stiilne ja hele viimistlus, rohelus ja vaikne ümbruskond!

PLANEERING
Ridaelamu on väga loogilise ja mugava planeeringuga ning sobib perele või paarile, kellele on 3 magamistuba piisav.

I korrus hõlmab endas suurt ja avarat avatud köögiga elutuba, esikut, majapidamisruumi ning tualettruumi. Elutoast pääseb maja tagumisele poolele avanevale terrassile.
II korrus sisaldab kolme magamistuba, millest suurimas on eraldi garderoobituba. Lisaks vannituba dušinurga, kahe valamu ja tualeti ning bideega.

Elutoa kesksel kohal on hubasust ja soojust pakkuv kamin. Kööki ehib kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga ja suur köögisaar, mis mahutavad kenasti hulganisti kööginõusid, kuivaineid ja muid tarvilikke esemeid.
Magamistoad on piisavalt suured, mahutamaks laste tubadesse voodid, riidekapid ja kirjutuslauad ning suures nn „master bedroom“ is on kenasti ruumi lausa „king size“ voodile. Riided saab kenasti paigutada oma isiklikku garderoobiruumi.

SISEVIIMISTLUS, SISUSTUS
Ridaelamu on Skandinaavialikult heleda siseviimistlusega ning kodu planeerides on kasutatud sisedisaineri abi ning juhtnööre.
Viimane suurem värskendusremont tehti müügikodus 2017 aastal ning on tänaseni väga heas seisukorras. Remondi käigus muudeti pisut planeeringut (kandvaid seinu ei muudetud), paigaldati kamin ning uus korsten.
Kodu esimese korruse põrandat katab naturaalne parkett, teisel korrusel põrandatel laudpõrand. Vannituba kaetud keraamilise plaadiga.

TEHNILINE TEAVE
Hoone soojavarustus on kaminaküttel ja elektriradiaatoritel baseeruv. Esimese korruse esik ja köögipõrand elektripõrandaküttega.
Kuna müügis olev kodu asub maja keskel siis küttekulud on kindlasti soodsamad kui otsapealsetel kodudel. Soe vesi tuleb läbi elektriboileri.

TERRASS, HOOV, PARKIMINE
Lisaks imelisele sisemusele on ridaelamuga kaasas pealelõunase päiksega terrass ja väike muruga kaetud õueala. Kogu õueala, mis ümbritseb ridaelamut on kenasti kujundatud ja pisut rohelusse uppuv suvisel ajal.
Notariaalse kasutuskorra alusel on hoov naabrite vahel jagatud ning igaüks kasutab oma hooviosa.
Parkimine on korraldatud maja kõrval sissesõidu juures, kus igale majanaabrile on ette nähtud kaks parkimiskohta. Lisaks on parkimisala juures puidust aiamaja, kus saab hoida niidukit, lumelabidaid, jalgrattaid.

ASUKOHT JA PIIRKOND
Jaagu tänava ridamaja asub suuremast liiklusest eemal, Tiskre elanike MTÜ poolt piiratud ligipääsuga alal ja kogu ala haldab MTÜ.
MTÜ liikmemaks on 35€ kuus ning see sisaldab endas nii elukeskkonna korrashoidu, tänavavalgustust, lumelükkamist jms.
Ühendus Kesklinnaga on mugav ja kiire, lähim bussipeatus vaid jalutuskäigu kaugusel ning bussisõit linna võtab aega vähem kui 30 minutit.
Jalutuskäigu kaugusel on ka Kakumäe rand, pisut eemal juba Rocca Al Mare oma kaubanduskeskuste ja muu eluks vajalikuga.

Kuna müügikodu on hetkel antud üürile, siis palume kohtumiseks aeg varakult kokku leppida. Huvi korral on võimalus see kena kodu ka kehtiva üürilepinguga soetada. Täpsem info telefoni teel!

Oled oodatud tutvuma selle imelise koduga!

Kuulutuse number: 12695460

75 (+3 täna)
Lisatud: 04.04.2024 19:45
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt