Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Meistri 12

3 204 € kuus

  • Kogupind 356.0
  • Korrus 2
Meistri 12, Tallinn
Üürile anda terve teine korrus esinduslikus Meistri 12 ärimajas. Tänu klaasfassaadile on palju loomulikku valgust.

MEISTRI 12 MAJA
Maja on ehitatud 2013. aastal. Kvaliteetsed viimistlusmaterjalid, moodne disain ja kaasaegsed tehnosüsteemid tagavad väga head töötingimused. Hoone esi- ja tagaküljel on täies ulatuses klaasfassaad, mis teeb ruumid mõnusalt valgusküllaseks. Olemas on tuulutusaknad. Kõikidel korrustel on paigaldatud püstlamellkardinad, mis tagavad hoone ühtse ilme.

ÄRIPIND
Äripind on kahe sissepääsuga ning ringikujulise planeeringuga (plaan manuses). Kahele poole jääb avatud kontor, kus hetkel on mugavalt ruumi 20 inimesele, kuid võimalik vabalt ka juurde tekitada. Lisaks on üks klaasseintega eraldatud kabinett, nõupidamisruum, puhkenurk, printerinurk, 2 tualetti ja köögikurk. Osa mööblist võib soovi korral sisse jääda.

KOMMUNIKATSIOONID JA KÕRVALKULUD
Ruumides on linna kaugkütte baasil vesipõrndaküte, mida saab ise reguleerida. Samuti jahutusseadmed ja sundventilatsioon. Majas on valvesignalisatsioon, tuletõrjesignalisatsioon ja videovalve. Hoonesse, büroosse ja suletud parklasse sissepääsuks on kaardisüsteem. Külastajate sissepääsuks on fono. Majja tuleb Telia valguskaabel.
Prognoositavad halduskulud on 2 €/m2 +km (sõltub teenusepakkujate hindadest). Lisandub ruumi hoolduskoristus 1,05€/m2 + km (teostatakse 2 korda nädalas). Ruumi kasutamisega seotud elektri ja vee kulu arvestatakse lähtudes mõõdikute näitudest, küttekulu Ruumi üldpinnast.

PARKIMINE
Külastajate parkimine hoone ees. Töötajate parkimine tõkkepuuga suletud õuealal.

ASUKOHT
Hoone paikneb Ehitajate tee äärses ärikvartalis, suure tee mürast veidi eemal ja piirneb rohelise alaga. Läheduses asuvad Kadaka Selver, spordiklubi Impuls ja erinevad söögikohad. Ühistranspordi peatus on 200 meetri kaugusel.

Kuulutuse number: 11635863

26
Lisatud: 04.10.2022 18:21
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt