Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Õismäe tee 3

91 000 €

  • Tube 1
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 33.0
  • Korrus 5
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Paneel
Õismäe tee 3, Tallinn
Müüa korralik 1-toaline korter Õismäel, Nurmenuku keskuse lähedal.
KORTER VABANEB KIIRELT, kõik eluks vajalik jääb soovikorral sisse (köögimööbel, köögitehnika, pesumasin, diivan, aknakatted).

KORTERI PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS

Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, eraldi köök, vannituba/tualett, esik. Korter on väga valgusküllane. Aknad suunaga lõuna ja õhtupäikese poole. Korter on läbinud põhjaliku renoveerimise mõned aastad tagasi. Seinad on tehtud helipidavaks, elektrijuhtmestik ja elektrikilp on uus. Vannituba on ruumikas, kasutatud on kvaliteetset sanitaartehnikat ja keraamilisi seina- ja põrandaplaate, vajadusel saab sisselülitada elektrilise põrandakütte, olemas koht pesumasinale. Köögis on korralik köögimööbel ja -tehnika (pliit, ahi, nõudepesumasin). Korteri aknad on vahetatud ja põrandatel naturaalne parkett.

KELDRIBOKS, mis on korteriomaniku kasutada on parajalt mahukas, riiulitega ja puhas.

KOMMUNAALKULUD
Talvekuude kõrgemad arved 100.- ja suvekuudel 60.-.
Elektri eest lisandub eraldi arve.

MAJA
Majas toimetab tegus ühistu. Trepikoda lukus, fonolukk. Maja fassaad ja katus soojustatud, uued rõdupiirded. Maja taga asuvas hoovis on puhkenurk, väikelaste mänguväljak ja palju rohelust. Parkimine maja ümbruses tasuta.

ASUKOHT JA ÜMBRUS

Maja asub logistiliselt mugavas piirkonnas ja hinnatud elamurajoonis. Harku järv, Tallinna loomaaed ja Õismäe Tiigi Park jäävad väikese jalutuskäigu kaugusele. Kohe kõrval Nurmenuku keskus erinevate poodide, söögikohtade ning väikeäridega. Läheduses veel mitmed koolid, lasteaiad, vabaajakeskused ning spordiklubid. Mugav ja kiire transpordiühendus, Nurmenuku bussipeatus 200 m kaugusel.

Kuulutuse number: 11521304

80
Lisatud: 15.08.2022 18:11
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt