Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Tähistaeva 6

165 000 €

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 48.2
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Tellis
Tähistaeva 6, Tallinn
Müügipakkumisse on lisandunud hinnatud Pärnaõue piirkonnas kohe vaba ja kasutusvalmis, mõnus soe ja ökonoomne korter. Korter sobib suurepäraselt, inimese kellele on oluline tervisespordi võimalused lähedal.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Korteril on mugav planeering ja paikneb neljakordse maja teisel korrusel – avar esik gardroobikapiga, esikust nurga taha jääb elutuba avatud köögiga. Köögi kõrvalt pääs 3,2m2 rõdule. Esiku ja magamistoa vahel paikneb dušširuum tualetiga. Vannitoas on mööbel vajalikele tarvikutele ja pesumasina koht.

MÖBLEERITUS
Korteris on olemas kaasaegne ja ajatu köök suure külmikuga koos sügavkülmaga, elektripliit, suurem nõudepesumasin, küpsetusahi ja õhupuhastaja. Kõik köögitehnika on Elekctroluxi tehnika. Korteris on olemas lisaks köögimööblile esiku gardroobikapp, vannitoa kapp ja valamu, kardinad kardinapuudega ja valgustid, ja elutoa lahtikäiv nurgadiivan-voodi, ja magamistoas teleri seinakinnitus.
KOMMUNIKATSIOONID
Korteris on soojustagastusega sundventilatsioon. Tubades on kütteks reguleeritavad radiaatorid. Elektrimõõtjad kaugloetavad. Veemõõtjate infot peab iga kuiselt teavitama, küll korteriühistu kasutab Korto programmi, kus ilmuvad ka iga kuu keskmise tarbimise põhjal prognoos näidud.
KOMMUNAALID
Maja on väga enrgiatõhus ja soe. C-energia märgis. Detsembrikuu kommunaalarve oli 106.-, sisaldab elektrit.
PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub notariaalse kasutuskorra alusel küttega 2m2 panipaik I korrusel ja kindel parkimiskoht maja maal.
ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Õismäe raba tervise- ja suusarada 1,3km kaugusel, Arigato Keskus 1,3km, Rocca al Mare loodusrada 1,4km. Teras Beach Rannahall 1,5km, Rocca al Mare Tennisekeskus 1,9km.

Lähimad bussipeatused Pikaliiva 300m eemal bussid 41 ja 41b. 200m eemal asub Tähistaeva peatus bussiga nr 4 ja paljud Harjumaa liinid.
Kakumäe Selver 400m eemal. Lidli toidupood umbes 1km eemal. Haabersti Rimi 1,5km eemal.

Tere tulemast tutvuma enda uue koduga!

Kuulutuse number: 11870050

53
Lisatud: 25.01.2023 18:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt