Eesti

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Endla 16

1 596 € kuus

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 133.0
  • Korrus 1
Endla 16, Tallinn
Kesklinna serval, väärika ajalooga Endla 16 Ärimaja hoones on üürile anda eraldi sissepääsuga esinduslik sisustatud büroopind.

ÜÜRIPIND
Üürile antav büroopind asub esimesel korrusel ning on eraldi sissepääsuga läbi turvalise kaardisüsteemi. Aknad avanevad Endla tänavale ja suured aknapinnad muudavad büroo valgusküllaseks ning avaraks.
Äripind koosneb koridorist, kus on mahukas riidekapp ja riiulid vajalike asjade hoiustamiseks. Avatud tööala, mille keskel paikneb nõupidamisteruum. Kaks eraldi kabinetti, mis mahutavad mõlemad kahe inimese töökohad.
Köök vajaliku integreeritud tehnikaga võimaldab nautida lõunasööki või kohvipause.
WC ja väike panipaik.

Büroopinnaga tuleb kaasa kontorimööbel.

LISAINFO
Ärimaja esimese korruse fuajeest avaneb sissepääs restorani, mis pakub mitmekeskist menüüd, alates hommikueinetest kuni lõunasöökideni.

PARKIMINE
Parkimisvõimalus töötajatele kui külalistele on rajatud hoone küljele ning võimalus on üürileandjaga kokkuleppel leida kindlad parkimiskohad ka suletud sisehoovis.

SUUREPÄRANE ASUKOHT
Endla Ärimaja asub Tallinna südalinnast jalutuskäigu kaugusel ning mugav ligipääs hoonele on tagatud nii jalgratta-, auto- kui ühistranspordiga liigeldes. Maja ees asuvad ühistranspordi peatused, üürnikele ja külalistele mõeldes on loodud hoone kõrvale eraparkla.

Oled oodatud selle esindusliku büroopinnaga tutvuma!

Kuulutuse number: 12730488

44 (+3 täna)
Lisatud: 22.04.2024 18:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt