Eesti

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Lai tn 9

6 000 € kuus

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 197.8
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Tellis
Lai tn 9, Tallinn
Soovid elada kodus, kus kohtuvad ajalugu ja tänapäev? Kus ajaloolised seinad, käsitsi viimistletud palktalad ja tänapäevased tehnikaimed saavad tegelikkuseks? Kus kohtuvad naturaalne klaas, kivi ja puit? Kus turvalisus ja privaatsus on kõikidele maja elanikele tähtis ja iseenesestmõistetav? Avasta see haruldane pärl Tallinna südames, kus ajalooline elegants kohtub moodsa disainiga. Pakutav kodu on aadressil Lai 9, esindamas ainulaadset elustiili neile, kes otsivad kultuuri, mugavust ja luksuslikku elustiili.

Pakutav kodu laiub ajaloolise hoone kolmandal ja neljandal korrusel. Kõrgeim ja avaraim osa korterist on lausa ca 7 m kõrgune ja pakutav kodu on osaliselt 2-korruseline. Ruumikas ja valgusküllane, avatud planeeringuga elutuba ühendub elegantse köögialaga, luues ideaalse keskkonna meelelahutuseks ja igapäevaeluks. Privaatsed magamistoad, kus mõlemas on oma olmeblokk, millest peamises on lausa väiksem spaaala. Pakutava kodu iga sentimeeter on läbimõeldud ja viimistletud ülima täpsusega, et tagada kodusolijate maksimaalne mugavus. Pakutav kodu üüritakse koos kogu piltidel näha oleva mööbli-, tehnika- ja sisustuselementidega.

Lai 9 kinnistu suurus on 1901 m2 ja sissepääsudega nii Lai tn. kui ka Suur-Kloostri tn. Parkimine on korraldatud hoovis ja pakutava korteri juurde kuuluvad 2 kindlat parkimiskohta. Kokku on pakutavas kodus 3 tuba, millest 2 magamistuba. Pea 200 m2 peale on ära mahutatud suur ja avar esik, elutuba, köök, söögituba, külaliste WC, majapidamisruum, masterbedroom koos suure vannitoaga kus nii saun, vann, dušid kui ka WC. Lisaks kodu II korrusel eesruum (lugemisnurk, Office, mängunurk, …) ja magamistuba ning samuti WC/duširuum. Kogu korteris on keskküttega köetav põrandaküte. Maja haldab haldusfirma ja tegutseb tugev korteriühistu!

Elamine Lai tn. 9 kompleksis pakub privileegi olla osa UNESCO maailmapärandi nimistusse kuuluvast vanalinnast, vaid hetkel kaugusel Tallinna kuulsast Raekoja platsist. Jalutuskäigu kaugusel on kultuurisündmused, gurmeerestoranid ja boutique poed.

Pakutav kodu on ideaalne neile, kes soovivad ühendada ajaloolise arhitektuuri ilu, kaasaaegse eluviisiga, pakkudes luksuslikku elamust ajaloolise linna südames.

Kui sa tunned, et see on luksus, mida Sinu pere otsib, siis palun võta minuga ühendust ja lähme vaatame Teie uue kodu üle.

Kuulutuse number: 12785280

171 (+8 täna)
Lisatud: 23.05.2024 18:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt