Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 69-1

375 000 €

  • Kogupind 868.0
Pärnu mnt 69, Tallinn
Müüa Pärnu maantee 69 hoone tervenisti 0 korrusel asuv soklipind, mis asetseb logistiliselt väga heas asukohas, Tallinna südalinna piiril.
Minevikus on äripinnal tootmisega tegelenud peeglitehas.

Äripinnale on olemas eskiisid kogu korruse ulatuses väljaehitamiseks kontori, laopinna ja miniladude kombinatsioonis e-kaubanduse firma tarbeks. Osaliselt sobilik ka hoonele panipaikade välja ehitamiseks.
Pinnale on kõik kommunikatsioonid väljatoodud ning uuel omanikul võimalik väljaehitada vastavalt tulevase kasutaja soovidele.
Kogu korruse väljaehitiseks võetud sügisel 2021 pakkumised ehitusettevõtjalt, millega võimalik eraldi tutvuda.

Antud pinnale on plaanide kohaselt kolm eraldi sissepääsu.
Plaanid leitavad pildigaleriist.

Korteriomand müüakse olemasolevas seisundis( vajab kapitaalset uuenduskuuri) ning kogu olemasolev dokumentatsioon (sh. Muinsuskaitse eritingimused) antakse ostjale kaasa. Vajadusel saab hakata kohe välja ehitama soovitud pindasid.

Hoone esimesel korrusel tegutseb tekstiilitootmisega firma Abakhan Fabrics Eesti ning ülemistel korrustel uhked loftstiilis korterid.
Äripinna lähedal on erinevad ühistranspordipeatused (bussi, kui ka trammipeatused. Mugav liigelda nii südalinna poole kui ka Nõmme-Järve suunal).
Läheduses ja naabruskonnas erinevad toitlustusasutused, hotell, koolid, lasteaiad, superministeerium ning ravi- ja ilukliinikud.

Objekti detailsemat infot küsi otse minult!
Vajadusel lähme veendume olukorraga kohapeal!

Kuulutuse number: 11510350

189
Lisatud: 09.08.2022 18:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt