Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Planeedi 2

130 000 €

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 48.7
  • Korrus 6
  • Korruseid majas 8
  • Maja materjal Tellis
Planeedi 2, Tallinn
UUS HIND!

Kehtiv hindamisakt on olemas! Korter on vaba! Päikesepaneelid korterelamu katusel.

Kesklinna hinnatud Uus Maailm asumis on müüa 2-toaline korter.

KORTER
Korter paikneb hoone kuuendal korrusel ja korteri aknad avanevad hoone lõunapoolsemale küljele ning akendest avanevad avarad vaated piirkonna asumile ja haljasalale. Hinna sisse kuulub piltidel olemasolev mööbel, k.a. köögimööbel koos tehnikaga (keraamiline pliit, ahi, kubu, mikrolaineahi, külmkapp, nõudepesumasin). Korter on väga hea ja funktsionaalse planeeringuga, eraldi toad, duširuum ja wc eraldi ning köök on samuti eraldatud eluruumidest. Aknad on väljavahetatud korralike kolmekordsete pvc-raamidel pakettakende vastu.

HOONE
Korterelamu konstruktsiooniks on tellis, mis on mõned aastad tagasi täiendavalt soojustatud ning renoveeritud, vahetatud on katusekate, veepüstikud, soojussõlm, hoone liftikabiin, ehk hoones on hästi toimiv KÜ.

PIIRKOND
Tegemist on väga turvalise ning logistiliselt väga hea asukohaga. Lähedusse jäävad kõik vajalikud teenindusasutused, ühistranspordipeatused ning maja vahetus läheduses on ka Koidu park.

PANIPAIK
Maja tehnilisel korrusel on olemas ka korteri juurde kuuluv keldriboks kuhu on võimalik hoiustada jalgrattad ja muu kraam.

Kuulutuse number: 11510338

61
Lisatud: 09.08.2022 18:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt