Eesti

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tartu mnt 52

279 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 64.0
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 13
  • Maja materjal Paneel
Tartu mnt 52, Tallinn
Müüa avar ja hubane uueväärne 3-toaline korter Tallinna kesklinnas.
Korteri pindala on 64 m², millele lisandub rõdu pindala kokku 8,2 m².


PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutav kodu on väga kompaktne ning läbimõeldud planeeringuga. Korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köögiga elutuba, 2 magamistuba, kabinet, 1vannituba ning eraldi asetsev tualett. Ühest magamistoast on pääs avarale rõdule.
Korter on väga heas seisukorras. Põrandaid katab naturaalne parkett, vannitoa põrandad ja seinad on kaetud täismassplaatidega. Seinad on värvitud mahedates toonides.

MAJA
Tartu mnt 52 on 2017. aastal ehitatud AS Merko Ehituse poolt ja viimast iseloomustab just kvaliteet. Maja boonuseks on kindlasti kinnine hästi haljastatud sisehoov, kus on lastele mänguväljak ning majaelanikele pingid meeldivaks ajaveetmiseks.


KOMMUNIKATSIOONID JA ÜLALPIDAMISKULUD
Korteri tehnosüsteemid võimaldavad optimaalsete kuludega tagada korteris sobiva sisekliima nii talvel, kui ka suvel. Korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemon kindlasti kasuks kulude kokkuhoiul. Korteri välisuks vastab tuletõkke- kui ka müraisolatsiooninõuetele Korteritesse on projekteeritud vesipõrandaküte, tänu millele ei ole korterites radiaatoreid, mis piiraksid ruumikasutust või varjaksid vaadet aknast.
Hoone on ühendatud tsentraalsesse vee- ja kanalisatsioonivõrku, korteripõhine veemõõtmine käib läbi kaugloetavate mõõtjate (näitude edastamine ühistule toimub automaatselt).


ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav kodu asub hinnatud piirkonnas, kus lähedal on kõik eluks vajalik: koolid, lasteaiad, Stockmanni kaubanduskeksus, Sikupilli keskus, restoranid, Tallinna bussijaam, ühistransport 100 m kaugusel, Keskturg ning lähim toidupood vaid 200 m kaugusel.
Lühikese autosõidu kaugusel on Ülemiste City, Ülemiste keskus ja Tallinna lennujaam.

Kuulutuse number: 12695046

45 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:38
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt