Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tatari 16-10

207 500 €

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 54.0
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Tellis
Tatari 16, Tallinn
2022. a kevadel valmib Tatari tn 16 neljakorruseline äri- ja eluhoone. Ehitaja on Ehitusfirma Fidele. Projekteerija Guru Projekt OÜ.
Maja projekteerimisel on lähtutud eesmärgist kaunistada sealset elukeskkonda ja tagada inimestele kodud, mille üle saab uhkust tunda ka aastakümnete pärast.

Esimesel korrusel pakume vitriinakendega äripindu, teine ja kolmas korrus on külaliskorterid ja neljandal korrusel elupinnad. Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu.

Tatari16 korterites on targa maja lahendused.
Siseviimistluspakett on sellel korteriomandil "Morning light", erisusega, et parkett on paigutatud diagonaalselt. Vaata seda meie kodulehelt. Korterite ostjad saavad soetada endile ka panipaigad.

Korteriomand nr 10 on registris büroona, aga sobib ka suurepäraselt investorile külaliskorterina. Ülevaadet ruumide paigutuse kohta leiate siit kuulutuse piltide juures olevalt plaanilt. Täpsemate mõõtude jms saamiseks pöörduge palun maakleri poole.

Lisainfot saate meie kodulehelt http://www.tatari16.ee ning kui Teil tekkis küsimusi, võtke minuga julgesti ühendust ja räägime pikemalt ning ja saadan Teile plaanid ja info broneerimise kohta jms.

Kuulutuse number: 11204349

173
Lisatud: 17.03.2022 18:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt