Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe 7

249 000 €

  • Tube 2
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 58.0
  • Korrus 16
  • Korruseid majas 30
  • Maja materjal Paneel
Tornimäe 7, Tallinn
Müüa Südalinna südames, Tornimäe 7 eksklusiivses kaksiktorni kõrghoones kena ja heas seisukorras täielikult sisustatud 2-toaline korter.

Korter asub 16-ndal korrusel ning omab suurepäraseid vaateid linnale ja Tallinna lahele.

PLANEERING
Korteri koosseisu kuuluvad imeliste vaadetega avatud köögiga elutuba, avar magamistuba, vannituba koos tualettruumiga ning esik.

Esik sisaldab endas mahukat lükandustega garderoobikappi, kuhu saab paigutada üleriided, jalanõud soovi korral ka majapidamistarbeid.
Elutuba oma imeliste vaadetega pakub mõnusalt ruumi olesklemiseks ja puhkehetkedeks ning köögiosa sisaldab köögimööblit koos integreeritud tehnikaga. Olemas on keraamiline pliit koos gaasipliidiga, kahe uksega mahukas külmik, veinikülmik, küpsetusahi, kubu, nõudepesumasin.
Magamistuba on sisustatud laia voodi, mahuka garderoobikapi ja kodukontori töönurgaga.
Vannituba koos tualettruumiga, uuele omanikule jääb samuti pesumasin ja kuivati.

Korter müüakse kogu fotodel olevate sisustuselementide, tehnika (välja arvatud arvuti ja kõlarid) ning mööbliga

TORNIMÄE 7 HOONEST
Tornimäe 7 kõrghoone on prestiižne ja kõrgelt hinnatud äri- ja eluhoone Tallinna südames. Sissepääsu fuajees on 24/7 valveteenus ning administraator.
Majas on kaks avarat lifti, mis tagavad kiire ja mugava liikumise korruste vahel, samuti saab liftiga hoone 0-korrusele, kust pääseb õue minemata Stockmanni kaubamajja või parkimisalale.

PARKIMINE
Antud korteril puudub parkimiskoht. Auto parkimine toimub hoone ümbruskonna parklates või maa-aluses Tornimäe Europarkla parkimisalal.

ASUKOHT
Tornimäe 7 kõrghoone asub ideaalses asukohas, linna südames. Kiiret elutempot hindava uue omaniku jaoks on tegemist parima võimaliku elukohaga. Jalutades jõuab Kesklinna ja Südalinna tõmbekeskustesse vaid mõne hetkega.
Ümbruses on mitmed kaubanduskeskused ja toidupoed (Stockmann, Tallinna Kaubamaja, Viru Keskus), erinevad restoranid ja kohvikud, sportimisvõimalused üle tänava ning jalutuskäike saab nautida läheduses asuvates parkides.

Müüdav kodu sobib ideaalselt kas investeeringuks (üürilisi leiab korterisse kiirelt), kasutada seda enda koduna või leiab lahenduse ka külaliskorterina kasutust.

Oled oodatud müügis oleva koduga tutvuma!

Kuulutuse number: 12695157

46
Lisatud: 04.04.2024 18:57
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt