Eesti

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Endla 61a

1 200 € kuus

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 87.5
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Endla 61a, Tallinn
Endla tänaval on valminud modernne B-energiaklassi elamu. Maast laeni aknad muudavad pakutavad kodud mõnusalt avaraks ja valgusküllaseks. Omanik on valmis ka köögi paigaldama.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutava kodu koosseisu kuuluvad esik; avatud köögiga elutuba; kaks vannituba, vannituba-tualett ning lisaks eraldi tualett. Lisaväärtusena olemas ka terrass. Plaan piltide seas olemas.
Siseviimistlus on lahendatud heledates toonides ning kontrasti lisavad tumedad aknaraamid. Kasutatud on väga kvaliteetseid materjale ja santehinikat. Põrandaid katab hele tammepuidust kalasabaparkett ning seinad on värvitud. Esiku ja kööginurga põrand ning vannitoa ja tualeti põrandad ja seinad on plaaditud. Valguslahendusena on kasutatud energiasäästlikke LED valgusteid ning hubasust lisavad timmerdatavad kariisivalgustid.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHINILISED LAHENDUSED
Majas on oma gaasikatlamaja ning ruumides vesipõrandaküte. Kõikide tubade temperatuur on eraldi juhitav seinal oleva digitaalse juhtpuldiga. Lisaks on paigaldatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab hea sisekliima ning aitab kokku hoida küttekuludelt.

PARKIMINE
Üürihinnas sisaldub üks parkimiskoht õues.

ENDLA 61A
Tegu on puitvoodriga kivimajaga, mille vahelaed on monoliitsest raudbetoonist ning katusekatteks on plekk. Kõik tehnilised lahendused on korralikult läbimõeldud ning energiaklass B. Olemas fonolukusüsteem ja valvekaamerad.

LEPINGUTINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, tagatis 1 kuu üüri ulatuses ja maaklertasu ühe kuu üüri summas, millele lisandub km.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Endla 61a maja asub väga mugavas asukohas, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel. Vähem kui 1 km raadiuses jääb ühele poole Kristiine Kaubanduskeskus erinevate poodide, teenuste ja söögikohtadega ja teisele poole Merimetsa Selver. Grossi pood u 300 m kaugusel. Mugav ja kiire ühistranspodiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega, peatused paarisaja meetri kaugusel. Südalinna sõidab autoga alla 10 minuti. Lähenduses ka kergliiklusteed, mida mööda võimalik jõuda nii Stroomi randa, kui ka Rocca al Maresse.

Kuulutuse number: 12694926

66 (+8 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt