Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Paldiski mnt 45

550 € kuus

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 43.5
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Puu
Paldiski mnt 45, Tallinn
Kristiine linnaosas Paldiski mnt. 45 majas on üürile anda 2 toaline korter, mis asub teisel korrusel. Aknad avanevad maja küljele ja maja taha hommikupäikese poole. Kasutusluba on olemas. Energiatõhususarvu klass on E.

Korter on renoveeritud umbes 10 aastat tagasi ja välja on vahetatud ka korteri kõik aknad. Uued aknad on plastraamidega ja 2X klaaspaketiga. Elutoa ja esiku põrandal on laminaatparkett, köögi põrand on plaaditud ning magamistoa põrandal on vaip. Tubade seinad on värvitud või on kaetud tapeediga. Laed on valget värvi. Esiku ja köögi laes on süvistatud valgustid. Duširuumis olev dušinurk on plaaditud ja ülejäänud osa seintest on värvitud. Tarbevee torud on vahetatud.

Maja välisseinad on soojustatud ja korteri laed ja seinad on seestpoolt soojustatud. Maja katus on renoveeritud koos vihmavee torudega, trepikoja uksed ja postkastid on vahetatud.

Kommunaalkulude arve on aastaringselt 75€ juures. Korteri kütmine toimub elutoas oleva ahjuga. Köögis ja vannitoas on lisaks ka elektriline põrandaküte. Tarbevee teeb soojaks duširuumis olev elektriboiler. Interneti ja TV ühenduse kasutamiseks tuleb üürnikul sõlmida sobiva teenusepakkujaga leping. Korteri juurde kuulub keldriboks. Üürniku kasutada jääb kõik piltidel olev mööbel ja tehnika. Köögis on Zanussi keraamiline pliit koos ahjuga, Cata õhupuhasti ja sügavkülmaosaga külmik Schlosser. Duširuumi on paigaldatud pealtlaetav pesumasin ja valamu koos segistiga. Autot saab parkida lähimatel tänavatel (ilma parkimistasuta). Ühistu on toimiv.

Maja ümbruses on palju autoliiklust aga elutoast on vaade rohelusse ja naabrimaja katusele. 2200 m kaugusel asub Stroomi rand, kus on rohkelt puhkamise ja sportimise võimalusi. Kergliiklusteed rattaga ja rulluiskudega sõitmiseks, kõndimiseks ja jooksmiseks algavad maja ukse eest.

Lähimad bussipeatused on Lille, Sõle ja Ülase. Kristiine kaubanduskeskus toidukaupluste ja söögikohtadega on 700 m jalutuskäigu kaugusel.

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda ühe kuu üür 550€, 2 kuu üürisumma ulatuses tagatisraha ehk 550€ ja vahendustasu/lepingutasu 550€. Üürisummale lisaks tuleb üürilisel tasuda ise ka kommunaalkulud. Paremini sobib pikemaajaline üürnik. Korter on vaba ja peale tehingut saab kohe sisse kolida. Kui tekkis huvi koha peal ka kõik üle vaadata, anna julgelt märku ja lepime sobiva aja kokku.

Viljo Pettinen
Kutseline maakler / Kinnisvarakonsultant

Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 58041
Kutsetunnistus: KKM 181149
Tel: + 3 7 2 5 1 1 0 9 3 9
e-post: v i l j o . p e t t i n e n @ d o m u s . e e

Kuulutuse number: 11608264

352
Lisatud: 22.09.2022 18:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt