Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Västriku tn 4

490 000 €

  • Tube 5
  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 288.7
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Västriku tn 4, Tallinn
Müüa luksuslik, väga hea asukohaga, uuendamist vajav paarismajaboks Kristiines, rahulikus rajoonis, Kesklinnast vaid mõne minuti autosõidu kaugusel. Maja projekteerimisel ja ehitamisel on ruuumilogistika ilusti läbimõeldud.

PAARISMAJA
hoone on ehitatud 1999 aastal. Oma aja tipparhitekti kavandatud ja tublide ehitajate ehitatud paarismaja ehitati suurema pere vajadusi silmas pidades. Maja kooskneb kahest täiesti eraldiseisvast kodust. Täna müügis olev majaosa on veidikene suurem (288.7 m2) osa majast ja teise osa on veidikene väiksem (196.4 m2) .

I KORRUS
… on sissepääsud ja eeskoda koos majapidamisruumiga, garaaž, saun, bassein. Uksest sisse tulles laiub avar esik kus on olemas terve tuba riietele. Pannes auto garaaži saate samuti samasse esikusse. Antud majaosal on I korrusel on oma väike spa koos suure sauna, eesruumi, basseini ja kaminaga. Saunast saab läbi liugukse maja taha hoovi terrassile minna. Loomulikult olemas oma WC ka siin korrusel.

II KORRUS
on suur, avar ja valgusküllane elutuba / söögituba / köök. Kvaliteetne roostevabast terasest disain köök on kindlasti pere lemmik koht kus saab kogu pere koos kokata ja süüa. II korrusel on oma majapidamisruum ja dušširuum/WC. Lisaks suur kabinet / külalistetuba, kamin ning kaks rõdu. Rõdud on nii maja taha kui ka maja ette ehk, et võimalik hommikukohvi juua päikese käes ja näiteks õhtust veidipokaali nautida õhtupäikesega koos või vaadata, kuidas lapsed maja ees või maja taga Teie oma aias möllavad.

III KORRUS
on pererahva magamisruumide päralt. Põnevalt välja ehitatud maja katusealune on ringikujuliselt planeeritud. Tegelikkuses aga saab läbi vanemate magamistoa kus on oma privaatne mullivann, edasi walk in garderoob, edasi WC vannituba, edasi laste magamistuppa ja sealt läbi koridori uuesti vanemate magamistuppa või alla korrusele tulla.

ÜLALPIDAMISKULUD
Majaosal on ca kolm aastat tagasi vahetatud gaasiseade, oma elektriarvesti ja oma vee arvesti seega saab oma pere kulusid ise arvestada. Terves majas on gaasikütte baasil toimiv vesipõrandaküte ja sundventilatsioon, mis tagab perele hea sisekliima.

KINNISTU INFO
1716 m2 reljeefne kinnistu on kenaks ja ühtseks tervikuks kujundatud ning kinnistu kasutamine on kasutuskorraga jagatud. Olemas, maasikad, viljapuud – põõsad ja koht grillimiseks. Mõlema boksi juurde kuulub suur terrass, mis on õhtupäikese poolsed. Maja ees on kasvama pandud põlispuud. Maja ees on mõlemale boksile parkimiskoht ja võimalus oma autot ka garaažis hoida. Kinnistut ümbritseb korralik, kõrge aed ja sepistatud väravad.

ASUKOHT
Västriku tänav asub Kristiines. Jalutuskäigu kaugusel on erinevad poed, spordiklubid, Kristiine kaubanduskeskus, koolid, lasteaiad aga samas on lähedal asuvad tänavad vaiksed ja rahulikud, et julgeksid oma last ka aiast välja lasta. Mõne minuti jalutuskäigu kaugusel on bussipeatus, ca 10 minutiga saab autoga Kesklinna. Julgen öelda, et pakutav majaosa on turvaline, väga hea asukohaga perekodu toredale perele.

Maja müüakse koos enamuse fotodele näha oleva mööbliga.

Hind on nii soodne sellepärast, et majaosa vajab lisainvesteeringuid.

Majaosaga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Kuulutuse number: 11888486

58
Lisatud: 03.02.2023 18:17
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt