Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, J. Koorti 4

150 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 65.0
  • Korrus 9
  • Korruseid majas 9
  • Maja materjal Paneel
J. Koorti 4, Tallinn
PLANEERING
Müüdav korter on kõrgete lagedega ning hästi avar. Korteri akendest avaneb vaade mõlemale maja poolele, kus nautida nii päikese tõusu, kui ka päikese loojangut. Kõik toad asuvad eraldi. Korter on hästi soe ning vaikne. Ei ole kuulda tänava müra. Korteri akendest võib nautida vaadet Koorti pereväljakule. Lisaks korteri disainviimistlusele on suurepärane võimalus disainisisustusele. Samuti korteris asub ka signalisatsioon.

VIIMISTLUS
Korter on täiesti renoveeritud ning saanud disainiviimistlust ja sisustust. Vahetatud on elektrijuhtmestik ning radiaatorid. Köök on sisustatud kasutamata köögimööbliga. Vannituba on luksulikult disainitud ning vannitoa põrandad hoiavad suurepäraselt soojust. Rõdu on renoveeritud ning mööbliga sisustatud. Korter on suurepäraselt valgustatud erinevate valgusrežiimidega.

KÖÖK
Renoveeritud ning kasutamata köögimööbel. Hästi valgustatud köök, milles asub sundventilatsioon, nõudepesumasin ning induktsioonpliit.

KORTERMAJA
Kortermaja ette on paigaldatud kaamerad, mida samuti ka hästi jälgitakse. Hästi toimiv ühistu. Majas asub uus lift ning fonolukk. Katus on uuendatud. Suurepärane naabruskond ning logistiliselt mugav asukoht.

ASUKOHT
Kortermaja asub mõne minuti kaugusel Maxima XX toidupoest.
Läheduses asub Laagna tee, mille kaudu on võimalik hästi kiiresti jõuda Tallinna kesklinna, ning Järvevana teele Mustamäe linnaossa sõitmiseks.
Paari minuti kaugusel asub Lindakivi lasteaed.
10 minuti jalutuskäigu kaugusel asub Lasnamäe Vene Gümnaasium. Sama kaugusel asub ka Laagna raamatukogu.

Kuulutuse number: 11976212

145
Lisatud: 20.03.2023 09:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt