Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Kivimurru 14-12

141 000 €

  • Tube 1
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 42.3
  • Korrus 1
Kivimurru 14, Tallinn
Kivimurru 14 majas saab lisaks korteritele olema ka kaks äripinda. Äripind nr 2 on suurusega 42,3 m2. Suurte ja avarate akendega äripind sobib suurepäraselt näiteks ilusalongiks või väiksemale ettevõttele büroopinnaks.
Vannituba/tualettruumis on olemas ka dushinurk ning lisaks saab olema kööginurga tegemise võimalus.

Kivimurru 14 saab olema A-energiaklassiga kümne korteriga elu- ja ärihoone Sikupillis ning sobib suurepäraselt siia mõnusasse puidust väikeelamutega asumisse. Hoone arhitekt Ralf Tamm on maja välisilme ja ruumilahenduste loomisel arvestanud nii piirkonna eripära kui ka mugavusega.

Kivimurru on vaikne ja rahulik tänav Tallinna kesklinna ja Kadrioru piiril, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel. Sikupilli keskus 5 min, Ülemiste keskus 10 min, Ülemiste City 15 min
Ühistransport 5 min, Kadrioru park 15 min, Pae park 15 min.
Läheduses on nii eesti- kui vene õppekeelega koolid: näiteks Kadrioru Saksa Gümnaasium ja Tallinna Pae Gümnaasium. Ümbruses asub ka mitmeid lasteaedu - Tallinna Sikupilli Lasteaed, Kivimurru Lasteaed ja Pallasti Lasteaed

NB! Hinnale lisandub käibemaks!

https://www.kivimurru14.domus.ee/

Kivimurru 14 kortermaja on sissekolimiseks valmis 2023 kevadel!

Kui tunned, et just siin väikeses ja toredas majas võiks olla Sinu ärile sobivad ruumid, siis võta meiega julgesti ühendust!

Kuulutuse number: 11426054

109
Lisatud: 29.06.2022 09:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt