Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Aiandi 9/3

650 € kuus

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 40.8
  • Korrus 7
  • Korruseid majas 8
  • Maja materjal Tellis
Aiandi 9/3, Tallinn
Üüripakkumisse on lisandunud uues majas mõnus soe, õhtupäikse poolse 3,9m2 rõduga, parkimiskoha ja panipaigaga mugav korter. KORTER ON SAADAVAL 24.MÄRTSIST. KORTER ON PRAEGU MÖBLEERIMISEL. PILDID ON PILDISTATUD ENNEM MÖBLEERIMIST.

PLANEERING
Elutuba avatud köögiga, esik garderoobikapiga. Esikust jagub elutuba ja dušširuum tualetiga. Magamistuba on elutoast läbi ja uksega suletav.

MÖBLEERITUS
Korteris on olemas köögimööbel külmiku, keraamilise pliidi, elektriahju, õhupuhastaja, nõudepesumasinaga. Söögilaud toolidega. Elutoas lahtikäiv nurgadiivan-voodi. Magamsitoas kaheinimese voodi ja lükandustega gardreroobikapp. Esikus on samuti lükandustega garderoobikapp. Dušširuumis on pesumasin-kuivatiga.

ÜLALPIDAMISKULUD
Korteri ülalpidamiskulud on väga soodsad. Ulatudes koos elektri ja vee tarbimisega kuni 120€ kuus.

PARKIMINE JA PANIKPAIK
Korteri juurde kuulub üks kindel parkimiskoht katuse alusel kohal. Parkimisalale sissepääs mobiiliga avatava tõkkepuu avamisel. Korteri juurde kuulub 1,5m2 panipaik maja I korrusel. Lisaks on maja I korrusel eraldi ruumina ja väljas eraldi majana üldkasutatav jalgratasete ruum ja vankrite hoiuruum.

ÜÜRITINGIMUSED
Korter on vaba ja saadaval 24.märtsist. Esmane makse esimese kuu üür, tagatisraha ühe kuu üüri summas, vahendustasu ühe kuu üür, millele lisandub käibemaks. Hästi käituv lemmikloom on eluruumis aksepteeritav üürniku vastustusel.

PIIRKOND/ASUKOHT
Aiandi 9/3 maja paikneb siserajoonis. Samas 300m jalutuskäigu kaugusele jääb nii ühistranspordi peatus Sääse kui ka Mustika kaubanduskeskus. 700m kaugusel asub Mustamäe keskus toidupoe, paljude söögikohtadega ja spordi võimalustega.

Tere tulemast tutvuma enda uue koduga!

Kuulutuse number: 11967407

149
Lisatud: 16.03.2023 09:16
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt