Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Ehitajate tee 51A

245 000 €

  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 175.7
  • Korrus 1
Ehitajate tee 51A, Tallinn
ÄRIPIND
Müüa äripind suurusega 175 m² Vilde tee ja Ehitajate tee ristmikul. Äripind koosneb: kaks saali (84 ja 37 m²), 3 wc’d, riietusruum dušiga, köök, ladu, koridor, abiruumi, kaks sissepääsu. Maja on valminud aastal 2007 valges telliskivist hoone bürooruumides on keskküte, kaasaegsed vee- ja kanalisatsioonitorustikud ja 100 A elekter. Ruumid on heas seisukorras. Kõik vaja minevad tehnilised kooskõlastused olemas ja tehno süsteemid korras. Paigaldatud signalisatsioon ja tulekahju ATS süsteem. Fassaadil vitriinakende peal valgukasti paigaldamise valmidus. Ehitajate tee poole suured vitriinaknad, mille kohale on valmidus paigaldada valgusreklaam Ehitajate tee poole.

KOMMUNAALID
Kommunaalmaksed suvel august 2022 354 eur, märts 2022- 455 eur, millest keskküttele kulu 216€. Remondifond selle pinna kohta nii suvel kui talvel 20.33€, ja maja pangalaen selle pinna kohta summas 97.21€.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Äripind asub logistiliselt suurepärases ja hea ligipääsetavas asukohas Ehitajate tee ja Vilde tee ristmikul. Asukoht Mustamäe asumi sees väga hea, ühistranspordi peatused maja ees. Maja esisel ühistu parkimisplatsil on üks tasuta parkimiskoht. Lisaparkimiskohad kokkuleppel ühistuga.

LISAINFO
Ruumide kasutamise otstarve on büroohoone (registris).
Äripind sobib hästi toitlustamisettevõtteks - cateringile, kontorile, arvutisalongile, SPA salongile, kauplusele, apteegile, hambakliinikule, ilusalongile, loomakliinikule, koolituskursuste läbiviimine, jne. Ostuhinnale käibemaksu ei lisandu!

EELISED INVESTORILE:
- Mugav ja hea asukoht
- Maja on valminud aastal 2007
- Eraldi sissepääs tänavalt
- Suured vitriinaknad
- Mõistlikud kommunaalkulud
- Hinna sees 1 parkimiskoht hoone ees parkimisalal. Kliendile parkimine tasuta!

Ruumide kasutamise otstarve on büroohoone (registris)
Võimalik osta müüja poolse järelmaksuga.
Helista ja küsi rohkem infot!

Tere tulemast enda äri uue asukohaga!

Kuulutuse number: 11356615

51
Lisatud: 24.05.2022 18:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt