Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Mäepealse 20

187 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 75.3
  • Korrus 5
  • Korruseid majas 6
  • Maja materjal Tellis
Mäepealse 20, Tallinn
Hinnatud ja kiirelt arenenud Mäepealse elamupiirkonnas on müügile tulnud suur ja avar perekorter!
YIT ehitatud B-energiamärgisega korrusmajas on kokku 40 korterit ja müüdav kodu oma suure 14,8 m2 suuruse terrassiga jääb suunaga päevapäikesele.
Korteri koosseisu kuulub ruumikas esik, osaliselt avatud köögiga valgusküllane elutuba, vannituba/tualettruum ja kaks magamistuba, mis paiknevad eraldi.
Põrandaid katab spoonparkett, esik ja vannituba plaaditud, seinad värvitud mahedates toonides, siseuksed spoonitud sileuksed.
Hoone on ühendatud linna tsentraalse kaug-küttesüsteemiga (veekandjal põrandaküte, vannitoas mugavusküttena el.põrandaküte). Hea sisekliima tagab soojustagastiga ventilatsioonisüsteem.
Aiaga piiratud territooriumi majad on haljasalade, kõnniteedega ja kinnistul olemas laste mänguväljak.
Korteri juurde kuulub ja hinnas sisaldub köögimööbel koos integreeritud tehnikaga, esikusse ja magamistuppa sisseehitatud garderoobikapid. Lisaks üks auto parkimiskoht köetavas maa-aluses parklas, teine parkimiksoht tõkkepuuga piiratud hoovialal ja 0-korrusel asuv keldriboks.
Mäepealse peresõbralik elukeskkond paikneb vaikses ja rohelises piirkonnas- Mustamäe ja Nõmme linnaosade serval. Mäepealse kortermajade rajamisega alustas arendaja 2006. aastal. Tänaseks on seal piirkonnas omale kena kodu leidnud tuhanded inimesed. Lähedal asuvad valgustatud metsa- ja jooksurajad tõmbavad elanikke oma mitmekülgsete sportimisvõimlaustega ning kõik eluks vajalik (poed, koolid, laseaiad, Nõmme turg jne) on vaid mõneminutilise autosõidu kaugusel. Samuti on hea bussiühendus teiste linnaosadega.

Kui antud pakkumine äratab huvi võtke julgelt ühendust ja läheme tutvume korteriga kohapeal lähemalt!

Kuulutuse number: 10892970

211
Lisatud: 22.09.2021 18:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt