Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Mustamäe tee 181

129 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 52.3
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 9
  • Maja materjal Paneel
Mustamäe tee 181, Tallinn
Funktsionaalne ja hubane kolmetoaline korter, mille kõik aknad avanevad vaatega lõuna poole maja tagahoovi suurele rohealale! Korteril on kaks kinnist rõdu, mis annavad korteri pindalale ca 10 m2 lisapinda juurde.

Korter on kena ja hubane, kõik aknad ja rõduuksed vahetatud, põrandatel hele laminaatparkett, rõdu põrand on kaetud laudisega. Korterisse on sisse ehitatud mitu panipaika: ruumikas lükandustega garderoobikapp esikus, riiulitega kapp koridoris, panipaik koridori lae kohal, kapid vannitoas ja wc-s.

Maja kommunaalkulud on võrreldes teiste sarnaste majadega palju soodsamad, kuna maja toodab lisaenergiat maja katusel asuvate päikesepaneelide kaudu. Kommunaalkulud olid 2022.aastal järgmised: august 72 eurot, september 67 eurot, oktoober 71 eurot, november 125 eurot, lisandub elekter vastavalt tarbimisele. Maja kütteks on oma gaasikatel, lisaks siis päikesepaneelide toodetav energia vee soojendamiseks.

Korteriühistu on tegus ja majas on palju tehtud: vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustikud, soojustatud otsaseinad ja paneelide vuugivahed, renoveeritud trepikojad ja rõdud, värskelt on paigaldatud uued suuremad liftid ja automaatselt avanevad välisuksed. Liftid saavad alguse kohe sissepääsu tasapinnalt, nii on mugav raskeid asju transportida või lapsekäruga liikuda.

Maja hoov on suur ja kõrghaljastusega, ala keskel asub aia sees laste mänguväljak. Maja asukoht on elamiseks väga hea – hea ühistranspordiühendus kesklinnaga, vahetus läheduses Mustamäe turg ja Maxima toidupood (150 m), Magistrali keskus ja mitmed väiksemad poed ja söögikohad, samuti Männi park ja TTÜ.

Võta ühendust ja tule tutvuma!

Kuulutuse number: 11869993

129
Lisatud: 25.01.2023 18:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt