Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Lauliku 21

103 000 €

  • Tube 2
  • Kogupind 34.4
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Lauliku 21, Tallinn
Müüa kaunis 2-toaline korter isikliku hoovialaga Kivimäe roheluses, Nõmmel! Vaikne, turvaline ja suurepärane logistiline asukoht!


KORTER
Maitsekalt ja kvaliteetselt renoveeritud korter asub maja kirdeküljel esimesel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad esik, köök-elutuba, magamistuba, dušširuum (uus), keldriboks ja 105.25 m2 hoovipinda maja suletud hoovis. Korteri viimistlusel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale! Eluruumide põrandaid katab naturaalne laudpõrand. Sooja toa tagab soojust salvestav kamin ja õhk-soojuspump, mida saab suvel kasutada konditsioneerina.

ÜLALPIDAMISKULUD
Korter on soojuspumba- ja ahiküttega. Kommunaalmaksed on suviti ca 45 € ja talviti ca 90 (lisanduvad veetasud vastavalt isiklikule tarbimisele).

KORTERMAJA
Kortermaja on ehitatud aastal 1946 ja koosneb neljast korterist. Majarahvas on tegus ja üheskoos on vahetatud elamu katus, soojustatud pööning, trepikoda hooldatud ja heas seisukorras, fassaad soojustatud ja aknad vahetatud.

ASUKOHT
Vaikne ja turvaline piirkond! Üle sõidutee asub Lauliku Lasteaed, 5 min autosõidu kaugusel on Nõmme Keskus, Kivimäe rongipeatus jääb ca 500 m kaugusele, jalutuskäigu kaugusel mitmed bussipeatused.


See kaunis kodu võib olla just Sinu uus kodu!
Lisainformatsiooni saamiseks ning korteriga tutvumiseks võtke palun minuga ühendust!

Kuulutuse number: 10983607

245
Lisatud: 04.01.2022 18:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt