Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Pärnu mnt 358

990 € kuus

  • Tube 4
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 145.7
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Pärnu mnt 358, Tallinn
Nõmme keskuses üürile anda suur 4- toaline korter. Maja on ehitatud 1888 aastal. Majal on väga huvitav ajalugu. Nikolai von Glehni ajal oli selles majas kõrts.

PLANEERING

Korteril on oma eraldi sissepääs ja on võrdväärne majaosa või ridamajaga. Korter on läbi kahe korruse planeeringuga.

I korrus

Avara planeeringuga 60 m2 elutuba, kus suur klasuurpotikividest kaminahi, köök, aknaga 7,1 m2 vannituba, 3,9 m2 saun, wc, tehnoruum, trepihall, esik.

II korrus

Trepihall 14 m2, wc- dusshiruum, 3 magamistuba (12, 5 m2, 12 m2, 23,5 m2). Ühest magamistoast pääseb hoovipoolsele rõdule, mis avaneb õhtupäikese poole. Kui õunapuud õitsevad, siis saab nautida rõdult imeliselt lummavat vaadet ja nautida lilleilu.

KORTER

Esimese korruse laed on kõrged ja see omakorda loob avara jaa õhulise tunde. Selgelt on tunda elamises ajaloohõngu. Siseviimistlus on maitseksas ja loob mõnusa õdusa tunde. Paksud paekiviseinad, kivipõrandad ja naturaalsed laudpõrandad, see on midagi inimesele, kes oskab seda hinnata ja nautida. Elutoas ja köögis on eksponeeritud ja taastatud puittalad.

KÜTE, KOMMUNAALID

Korteris on kütteks õhk-vesi soojuspump Daikin. Kivipindadel on vesipõrandaküte, tubades radiaatorid. Elutoas aitab toasooja anda ja õdusust lisada suur kamin. Kulud on väga mõistlikud. Suvekuudel 140 euro ringi ja talvekuudel 260 eurot.



PÄRNU MNT 358 MAJA

Nagu ka ennem tekstis mainisin, siis maja on pika ja huvitava ajalooga. Ehitatud on maja 1888 aastal ja Nikolai von Glehni ajal oli selles majas kõrts. Majas kokku on 3 korterit. Müüdav korter on kõige suurem ja asub maja keskel. Parkimine on oma hoovialal ja puude- ja jalgratta hoidmiseks ka puukuur, mis on 12 m2 suurune.

ASUKOHT

Siin on kõik selleks, et saaksid nautida Nõmmele omast miljööd ja asukohta otse Nõmme südames. Lähedal Nõmme turg, kauplused, koolid, lasteaiad, kultuurikeskused, suusarajad ja valgustatud terviserajad.

Olen töötanud Domus Kinnisvaras 20 aastat.
Oma kinnisvara müümiseks või üürimiseks kirjuta mulle hiie@domus.ee või helista, tel. +372 555 63 916
Meie poolt :
- konsultatsioon tasuta
- professionaalse fotograafi fotod ja - droonipildid
- korrektsed lepingud
- seadustamine ja kasutusload
- hindamine
- investeerimisprojektide juhtimine

Kuulutuse number: 11795455

28
Lisatud: 14.12.2022 18:07
Teade rikkumisest

Sarnased kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt