Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Raudtee

2 000 € kuus

  • Tube 5
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 129.0
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Puu
Raudtee, Tallinn
Üürile anda majaosa Nõmme südames s.o põneva ajalooga villa "Espero" esimene korrus." Nikolai von Glen on isiklikult nimetanud selle maja villa "Esperoks".

Majaosa asub väga turvalises ja vaikses piirkonnas, täielikult renoveeritud majas. Majaosa omab oma sissepääsu ja ka lisa sissepääsu. Maja teisel korrusel elab väga tore ja abivalmis naaber.

Majaosa juurde kuulub kasutamiseks ka aiamaja (17,2 m2) mille ees avatud terrass, kus saab meeldivalt aega veeta.

Majaosa möbleeritud (kõik, mis piltidel nähtav).

PLANEERING
Majaosa on väga valgusküllane, soe ja avar.
Majaosa asub kolmekordse maja esimesel korrusel. Aknad avanevad sisehoovi-vaatega rohelusele. Majaosa omab oma isikliku sissepääsu (+lisa sissepääs). Majaosal avar esik, kus asub garderoob ja mahukas seinakapp. Veranda on suur ja kasutatav kabineti või kolmanda elutoana, kus asub ka avar esik. Verandalt pääseb edasi teise elutuppa, kust kohast pääseb omakorda kolme magamistuppa ja söögituppa. Elutoas asub ka mahukas seinakapp. Söögitoast pääs kööki ja sealt pesuruumi ja tualetti, mis asuvad koos (dušš, vann, tualett ja pesumasin).

VIIMISTLUS
Tegemist on puitmajaga, mis on täielikult renoveeritud ja hästi soojustatud. Majaosa esimese korruse põrandaid katab tammelaudis, veranda tuba, tualett, garderoob, 1 panipaik ja pesuruum plaaditud.
Köögis asub kvaliteetne köögimööbel (külmik, sügavkülmik, pliit ja ahi; nõudepesumasina võimalus). Samuti asub köögis ka töökorras puupliit. Pesuruumis ja tualetis kvaliteetne sanitaartehnika. Kogu korter on sisustatud kvaliteetse ja maitseka antiikse mööbliga (sh detailid). Korteris mitmed panipaigad ja garderoob ja suures magamistoas asub väga mahukas seinakapp.

KÜTE/VENTILATSIOON
Korteris on kütteallikaks: õhk-vesi soojapump (radiaatorid) ning vesipõrandaküte (pesuruumis). Köögis on lisaks puuküttega pliit. Majas loomulik ventilatsioon.

PARKIMINE
Üks fikseeritud parkimiskoht suletud sisehoovis (värav avatav puldiga). Hoovis videovalve.

ÜLALPIDAMISKULUD
Ülalpidamiskulud on mõistlikud (sõltub tarbimisest).

LEPINGU SÕLMIMINE
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda:
- tagatisraha 2x 2000 eurot
- ühe kuu üür 2000 eurot
- lepingutasu 2000 eurot (lisandub käibemaks, 20%)

lepingutasu on võimalik tasuda ESTO 3-osalise makseviisi abiga. 3 võrdset osamakset, 0% intress, 0€ lisatasu!

ASUKOHT
Piirkond on suurepärane, sest tegu on Nõmme südamega. Piirkonnas asuvad koolid ja lasteaiad. Ühistranspordi peatused mugavalt lähedal: buss ja rong. Nõmme keskuses asub ka hulgaliselt häid söögikohtasid: kohvik Köök ja Kook, Sõõrikukohvik, restoran Kius, restoran Snoob. Nõmme turg asub ca 500 m kaugusel. Kauplus Selver ABC. Ideaalsed sportimis võimalused.

Kuulutuse number: 12211219

432
Lisatud: 18.07.2023 18:21
Teade rikkumisest

Sarnased kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt