Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Tudra tee 9

370 000 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 142.6
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Tudra tee 9, Tallinn
Kena, ökonoomne ja hea planeeringuga maja, mis on koduks ehitatud!

KINNISTU/PARKIMINE
Maja paikneb aiaga piiratud kinnistul. Kinnistu on hooldatud, aiaga piiratud. Väravad on automaatikaga avatavad. Hoovi mahub parkima 2 autot. Aia taga, tänaval lisaparkimise võimalikkus. Olemas on ka kõrvalhoone – puukuur-panipaik. Olemas on kaks terassi, üks elutoa kõrval ja teine kõrvalhoone ees. Kinnistul kasvavad viljakandavad õuna- ja ploomipuud, ja vaarikad.

PLANEERING
Maja on kahe kordne, Aeroc plokkidest, funk stiilis. Esimesel korrusel elutuba avatud köögiga, esik, tualett, majapidamisruum, trepialune panipaik, puuküttega saun koos dušširuumiga, kabinett-töötuba, ja katlauum. Teisel korrusel paikneb kolm magamistuba, vannituba tualetiga. Sisseehitatud garderoobikapid on nii esikus kui kõigis magamistubades. Elutoa kõrval paikneb mõnus päeva ja õhtu päikse poolne terass, millele pääs lükand-liuguksest. Elutoas on mõnus pottidest kaasaegne ahi, mis talletab ja hoiab sooja, ja lisaks saab ka ahjutoitude valmistamisel kasutada.

VIIMISTLUS JA MÖBLEERITUS
Maja viimistlus on väga heas korras. Maja on täielikult möbleeritud. Köögivarustuses olemas nii nõudepesumasin, suur külmik sügavkülmaga, elektripliit ahjuga. Majapidamisruumis olemas pesumasin ja kuivati. Majas olemas kesktolmuimeja, sundventilatsioon.
Majas on automaatne pelletiküte.

ÜLALPIDAMISKULUD
Ülalpidamiskulu liikideks on elekter, pelletid (1 tonn pelletit november 2022 seisuga 550€, aastas kulub 5-6 tonni), vesi-kanalisatsiioon, prügi, ja sideteenus. Elektri kulu on jäänud 4-liikme lise pere tarbimisel on keskmiselt 85€/kuus.

VALDUS
Majal on olemas kasutusluba. Maja müüakse möbleerituna, maja on vabastatud, ja valduse saab ostja kohe peale notarit.

INFRASTUKTUUR
200m kaugusel asub Kardheina peatus, kust sõidab ka nr 34 Tallinna linna liini buss. 34 buss sõidab Pirita Majandusgümnaasiumisse 20 minutit, kesklinna Hobujaama peatusesse 30 minutit. Ja lisaks sõidab ka 103, 173, 172 Harjumaa liinide bussid Kallaverre kesklinna suunal.
Maja vastas asub üldkasutatav mänguväljak, väli-jõulinnak, võrkpalliplats.
500m eemal asub pika lahtioleku ajaga Sinu pood, kus müüakse nii toidu- kui esmatarbekaupa, ja teostatakse ka kojuvedu Maardu piirkonnas.
Muuga lasteaed jääb 1km kaugusele.
1,5km kaugusel jääb Maxima X.
Kardheina peatusest sõidab ka V6 ja V7A buss Randvere kooli, mis asub 5 minuti, 3,8km kaugusel.

Tere tulemast tutvuma enda uue koduga!

Kuulutuse number: 11962902

99
Lisatud: 14.03.2023 09:16
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt