Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Viimsi vald, Tammneeme küla, Randvere tee 103

420 000 €

  • Tube 8
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 249.7
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Randvere tee 103, Tammneeme, Viimsi vald, Harjumaa
Müüa endise rahvamaja üks pool, kus on kaks väljaehitatud korterit ja üks väljaehitamata korter. Hoonetekompleksi kuulub ka garaaž, töökoda ja eraldiseisev kuur. Kinnistu on piiratud aiaga.

Väljaehitamata korter asub maja esimesel korrusel teepoolses küljes. Lae kõrgus nendes ruumides on 4 meetrit. Kahest väljaehitatud korterist üks on esimesel korrusel (2 tuba, vannituba, köök ja puidukerisega saun) ja teine korter asub maja teisel korrusel (3 tuba, vannituba, panipaik ja rõdu). Lisapinnana või väljaehitamise võimalusena saab kasutada katusealust, kuhu pääseb teise korruse korterist. Esimese korruse pindala on 249,7 m² ja teise korruse pindala on 151,6 m². Küttelehandus on lahendatud kaminahjuga ja õhksoojuspumpadega (toimib ka jahutavana). Kõik aknad on plastraamide ja 2X klaaspaketiga. Teise korruse korteri köögist pääseb ka rõdule (vajalik piirde paigaldamine). Katusekatte materjaliks on bituumen katuseplaadid.

Majaga on ühendatud garaaž ja töökoda. Garaaž kuhu mahub kaks sõidukit või mitu muud mootoriga liikumisvahendit on kanaliga ja tungrauasüsteemiga, mis jaksab ka 2,5 t raskust sõidukit üleval hoida. Kinnistul asub ka puitkarkassiga kuur pindalaga ligi 190 m². Aias kasvab 2 suurt õunapuud ja kaks ploomipuud.

Soe vesi tuleb elektriboileritest. Terve maja elektrikulu talvisel ajal 490€ ja suvel 220€. Interneti ja TV ühendust pakub Telia. Elektrivõrgu peakaitse on 25A 3x220V. Elektriarvesti on vahetatud ja näidud edastatakse kauglugemise teel.

Viimsi Keskkool, Viimsi Seikluspark ja Viimsi keskus (kauplused, spa, ujulad, söögikohad, kino, spordiklubid jne.) asuvad 4-5 km kaugusel. Valgustatud kergliiklustee algab sõidutee äärest. Viimsi terviserajad on 1,5 km kaugusel.

Kui tekkis huvi koha peal ka kõik üle vaadata, anna julgelt märku ja lepime sobiva aja kokku. Aitan müüa ka teie olemasoleva kodu ja pakun pankade laenulepingu sõlmimisel soodustusi. Küsimuste korral võta kindlasti ühendust.

Viljo Pettinen
Kutseline Maakler / Kinnisvarakonsultant
Kinnisvaramaakleri reg. nr.: KMR 58041
Kutsetunnistus nr. KKM 181149
Telefoninumber: 5 1 1 0 9 3 9
e-post: v i l j o . p e t t i n e n @ d o m u s . e e

Kuulutuse number: 11642685

182
Lisatud: 07.10.2022 18:11
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt