Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harku vald, Tabasalu alevik, Tammelehe tn 2

299 000 €

  • Tube 3
  • Kogupind 121.0
  • Korruseid majas 2
Tammelehe tn 2, Tabasalu, Harku vald, Harjumaa
ASUKOHT
Tabasalu südames, rohelises elamupiirkonnas Tammelehe tänaval, on visuaalselt atraktiivse arhitektuuriga ridaelamus müügile tulnud hubase interjööriga boks. Ridaelamu paikneb tavapärasest suuremal (6875m2), parkmetsaga kaetud kinnistul, kus boksi omanike ainukasutuses on ca 500m2 osa kõrghaljastusega kinnistust, tagades privaatse ja looduskauni elukeskkonna ka kõige nõudlikumale kliendile.
Suurepärane logistiline asukoht, kus Tabasalu Gümnaasium, lasteaiad, perearsti keskus, raamatukogu, mitmed spordirajatised, Tabasalu looduspark ja Tallinna linna Vääna-Jõesuuga ühendav valgustatud kergliiklustee asuvad elukohast vaid mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel.

PLANEERING
Funktsionaalne, detailideni läbi mõeldud planeering, kus boksi esimesel korrusel paiknevad suurte klaaspindadega, avar ja valgusküllane elutuba, millest väljapääs hommikupäikesele avanevale terrassile, osaliselt vaheseinaga eraldatud köök/söögituba, ruumikas pesuruum/wc, leiliruum ja esik. Väljast on eraldi sissepääs panipaika/tehnilisse ruumi, kuhu kenasti mahuvad ära jalgrattad, aiatööriistad ja jms.
Teisel korrusel paiknevad katuseaknaga trepihall, kaks magamistuba (suuremast pääs päiksepoolsele rõdule) ja vannituba/wc.
Notariaalse kasutuskorraga on omanike kasutada kaks auto parkimiskohta.

ARHITEKTUUR
Elamukompleksi keskseks arhitektuurseks ideeks oli luua elamisruum, mis on plaaniliselt 6 boksiga kahekorruseline ridaelamu, kuid looks majaelanikele ruumitunde nagu ta elaks üksikelamus, looduskauni parkmetsa serval.
Ridaelamu maht on liigendatud ja lahendatud U-kujuliselt. Hoonemahu keskele moodustub privaatne siseõu, mis on avatud õhtupäikesele. Siseõue on koondatud kõikide bokside ja panipaikade sissepääsud. Välisperimeetril pikeneb eluruum avarate terrassidega metsa- ja rohealale.

KONSTRUKTIIVNE OSA
Hoonel on betoonist väikeplokkidest soojustatud lintvundament.
Kandev konstruktsioon puitkarkassil, soojustatud 250mm mineraalvillaga, väljast viimistletud vertikaalse laudisega. Siseseinad on mineraalvilla täitega puitsõrestikseinad.
Esimese korruse põrand on vahtpolüstüreen soojustusele valatud raudbetoonplaat. Hoone vahelaed on ehitatud liimpuittaladele toetuva kiudbetoonplaadina. Plaadi alla on paigaldatud mürasummutusplaadid. Katusekonstruktsioon on puidust taladel, katus soojustatud mineraalvillaga, katusekatteks 2 x rullmaterjal.
PVC raamidel 3 x klaaspaketiga aknad.

KÜTE, VENTILATSIOON, VESI, KANALISATSIOON
Ridaelamu küte on lahendatud ökonoomse õhk-vesisoojuspumba baasil toimiva vesipõrandaküttega.
Igal boksil on oma soojusvahetiga ventilatsiooniseade.
Tsentraalne vee- ja kanalisatsioonitrass.

MUUD KOKKULEPPED
Müügihind sisaldab kvaliteetset köögimööblit ja köögitehnikat (külmik, pliit/ahi, nõudepesumasin, õhupuhasti), sanitaartehnikat, garderoobkappe, laevalgusteid ja aknakatteid.
Liigutatav mööbel kokkuleppel omanikuga.


Kuulutuse number: 10975599

259
Lisatud: 01.12.2021 18:08
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt