Eesti

Hea seedimise kapslid

28 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kapslid "HEA SEEDIMINE" firmalt EDEM FORM BIO

Taastab ja toetab soolestiku loomulikku mikrofloorat, sisaldab bifidobaktereid, laktobatsille atsidofilus, taimset sidekudet ja muid naturaalseid looduslikke komponente. Probiootik + prebiootik. Regulaarne tarvitamine hoiab teie organismi seedesüsteemi heas seisukorras.

Näidustused: Aitab düspepsia, mao-soolestiku meteorismi, rasva, toitumises alkoholi ja terava toidu ülekülluse korral. Aitab soolestiku mikrofloora häirete korral, soolestiku motoorika funktsionaalsete häirete korral.

Nimetatud preparaat on suunatud seedimise parandamiseks, mao, peen- ja jämesoole funktsioonide normaliseerimiseks. Lülitab endasse lahustuvaid ja lahustumatuid taimekiusid, soodustab efektiivselt seedimist, alandab meteorismi, kaitseb mao limaskesta, maandab soolestiku spasme.

Inuliin on polüsahharüüd. Seda ainet sünteesivad paljud taimed ning on süsivesikute varuks. Seda süsivesikut võib leida korvõielistes taimedes, sellistes kui georgiinid, nartsissid, võililled, maapirn ehk topinambur.

Organismi sattudes moodustab see süsivesik geelitaolise substantsi, mis võib mähkida mao-soolkonna limaskesta trakti ja sellega kaitsta ebasoodsate välismõjude eest (alkohol, kahjulikud ained). Maos aga insuliin ei imendu. Sattudes soolestikku, muutub see bifido- ja laktobakterite toitekeskkonnaks, kasvatades sellega meie organismi puhastajate ja kaitsjate armeed. Niisiis on insuliin efektiivne probiootik (aine, mis moodustab kasuliku mikrofloora kasvu jaoks soodsa keskkonna). Inuliini sisaldavate kapslite "HEA SEEDIMINE" võtmine soodustab kasuliku mikrofloora kasvu, mis omakorda tapab patogeenseid mikroobe ja kontrollib tinglik-patogeensete bakterite kasvu, puhastades sellega soolestikku, ja tähendab kogu organismi toksiinidest, elutegevusproduktidest ja ohtlikest mikroorganismidest.

Õunapektiin - teine lahustuva taimekiu liik. See soodustab sapihapete, kolesterooli, lipoidsete ühendite väljutamist, soodustab seedimist. Ennetab sapihappe imendumist, soodustab sapijuhade dreneerimist. See kiud katab mao limaskesta, kaitstes seda erosiooni, terava toidu, alkoholi eest.

Lahustumatu taimne kiud - aitab tühjendada magu, soolestikku, puhastades neid seedimata toidust.

Linaseeme - kolloidirikas, mis kattes pikaks ajaks magu ja soolestikku, kaitseb neid toidu, hapete agressiivsete koostisainete eest. Efektiivne komponent gastroenteriidi ravil.

Roheline aniis (fenkol) - rikas eeterlike õlide poolest, efektiivne soolestiku, mao-soolkonna trakti gaaside likvideerimisel, omab antispatilist mõju mao ja soolestiku lihaskudedele, parandab seedimist, maandab maovalu, aitab suurepäraselt neurootilise düspepsia, seedetrakti haiguslike spasmide korral.

Bifido- ja laktobakterid - tuttavad kaasaegsetele inimestele. Kuid mitte paljud teavad, et juues jogurtit või elusbakteritega preparaate võib tagada nende piisava kasvu soolestikus. Vajab ju organism selle jaoks erilist keskkonda, meie toitumine ja eluviis, organismi ealised eripärad ei aita kuidagi hoida neid baktereid vajalikul tasemel. Looduslike kapslite "HEA SEEDIMINE" võtmine tõstab meie šansse vajaliku positiivse tulemuse saamiseks.

Bifidobakterd suudavad absorbeerida kantserogeene, mis alandab halvaloomuliste rakkude tekkimise riski, alandada vere kolesterooli sisaldust, mis parandab inimese lipiidvahetust ja aitab kontrollida kaalu, töötavad välja B grupi vitamiine ja mõningaid tähtsaid fermente.

Kapslid "HEA SEEDIMINE" on hea valik seedimisprotsessi normaliseerimiseks ja toidu omistamistaseme parandamiseks!

Vastunäidustused: Avastamata.

Väljalaske vorm: 120 kapslit x 500 mg

Kasutamine: Võtta peale igat söögikorda - lastele 1 kapsel, täiskasvanutele 1-2 kapslit 2-3 korda päevas.

Hind 44 €

-35% -43%

1 originaali soodushind 28 €

2 originaali soodushind 50 €

NB! Kapsleid oli 100 tk. Uus pakend sisaldab 120 kapslit!

Kuulutuse number: 10445688

457 (+1 täna)
Lisatud: 30.03.2024 09:47
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt