Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Headrush Gigboard kitarriprotsessor

400 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Müün oma Headrush Gigboard kitarriprotsessori. Võimas metallkorpus, tohutu seitsmetolline ekraan, mis võimaldab teil kohandada eelseadistusse kuuluvate moodulite mis tahes parameetreid. Korpuse sees on neljatuumaline protsessor, mis võimaldab vooluringi lisada kuni 11 seadet, sealhulgas erinevate ühendusskeemidega, paralleelselt ja jadaühendusega.

See moodulite arv võimaldab kokku panna väga keerulisi vooluringe, sealhulgas neid, millel on dubleerivad seadmed (kaks võimendit paralleelselt, kaks kappi jne) erinevate seadistustega.

Suurepärased ühenduvusvõimalused, sealhulgas katkestus – see tähendab, et saate vajaduse korral ühendada oma lemmikpedaalid. Kokku on pardal 52 võimendit, 15 kappi 10 mikrofonivalikuga ja kümneid efektipedaale koos uusima püsivaraga.

Tahaksin märkida eelseadistuste väga head kvaliteeti "kastist väljas", nende põhjal saate luua oma või kasutada neid nii nagu on.

Lisan, et protsessor sobib suurepäraselt kitarristidele ja minu arvates bassistidele mitte eriti sobilik; bassi efektide ja võimendite arvu, aga ka muid funktsioone, nagu sagedusjaotus, pole välja toodud. Kitarriefektid kõlavad suurepäraselt nii lavalt lavaakustikani kui ka läbi helikaardi.

Kuulutuse number: 12649088

63
Lisatud: 11.03.2024 22:36
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt