Eesti

HONOR Watch GS Pro, Camo Blue

110 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

HONOR Watch GS Pro, Camo Blue

Original 100%

Uus karbis , avamata pakendis , tehase garantii , vaata fotot!

Ei tingi! SMS -ile ma ei vasta!

ainult Tallinnas käest kätte!

kui kuulutus on - kaup on!

NB! KUI SOOVID OSTA HELISTA !

 

Vastupidav läbilööja

Spetsiaalselt linnaseiklejaile ja neile, kes alati liikvel, on toodetud see jõulise välimusega käekell niisuguste omadustega, mis annavad parimad šansid ka kõige suuremates väljakutsetes. 

14 tüüpi MIL-STD-810G militaarstandardi testi läbitud nagu naksti

HONOR Watch GS Pro on läbinud 14 erinevat MIL-STD-810G testi, sealhulgas temperatuuri / niiskuse /altituudi, soolvee, liiva ja niiskuskindluse suhtes, et vastu pidada kõige karmimateski tingimustes.

Kohandatav kellakuva

Vali laias valikus loominguliste ja stiilsete kellakuvade hulgast, mida leiab HUAWEI Health rakendusest ning pane kella ekraan sobima kokku oma seiklustega.

25 päeva kestev aku - täielik läbimurre akukestvuses

HONOR Watch GS Pro aku peab vastu kuni 25 päeva. Isegi kui GPS on sisse lülitatud, on aku kestvus kuni 100 tundi. Looduses rännates ei pea muretsema aku tühjenemise pärast. 

Route Back - tagasiteekonna juhised hoiavad sind eksimast

Väga täpne kahekordne satelliitnavigeerimine võimaldab Route Back funktsiooni, mis aitab leida tagasitee, isegi kui valid kõige rohtukasvanumad rajad. 

Sinu teejuht Suurde Tundmatusse 

Planeeri päeva ette ja ole alati kursis end ümbritseva keskkonna kohta käiva infoga, sealhulgas päikesetõusu ja -loojaku aegade, kuutõusu ja -loojaku aegade, tõusude-mõõnade ja halva ilma hoiatustega.    

100+ treeningrežiimi

Milline spordiala sulle südamelähedane ka poleks, sellel kellal on midagi pakkuda. Kokku üle 18 professionaalse treeningrežiimi ning 85 kohandatud treeningrežiimi aitavad sul olla aktiivne ja tegevuses. 

Täielik ülevaade tervisest

HONOR Watch GS Pro pardal on ka ülevaatlik tervisejälgimise funktsioonide komplekt - alates ööpäevaringsest pulsimõõtmisest, unemonitorist kuni SpO2 monitorini, mis mõõdab vere hapnikusisaldust.    

Telefon käerandmel

Sisseehitatud kõlar ja mikrofon säästavad telefoni otsimisest mööda taskuid, sest kõnedele saad vastata selle kella abil ka jalgrattasadulast või kaljudel ronides.    

Kannab kaasas kogu muusikat, mis sulle rõõmu teeb

HONOR Watch GS Pro salvestusruumi mahub kuni 500 muusikapala - koosta enda elu jaoks oma soundtrack.

 

Kuulutuse number: 10935222

586 (+4 täna)
Lisatud: 17.04.2024 11:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt