Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

HUSQVARNA AUTOMOWER ROBOTNIIDUK ODAVAMALT, SOODSAMALT

Hind määramata

Sisaldab KM

Saadavus: mitu

  • Seisukord Uus
Kudjape, Saaremaa vald, Saaremaa

Tegemist on teenusega inimestele, kes soovivad uue Husqvarna Automower® robotniiduki soetada, saada paigaldus ja hooldus Eesti ametlikest edasimüüjatest odavamalt. Oleme suurim mitteametlik Automowerite vahendaja Eestis. Kuna vahendame robotniidukeid otse laost saame pakkuda parimat hinda ja kõige kaasaegsemaid mudeleid. Ametlikud edasimüüjad pakuvad mugavusteenust - tarbija saab enne ostu robotniiduki olemuses esinduses füüsilisel kujul tutvuda. Ametlike edasimüüjate ja meie poolt pakutavate robotniidukite hinnavahe tekib peamiselt erineva juurdehindluse tõttu, kvaliteet on sama.

Meie poolt vahendatavate robotniidukite garantii kehtib Euroopas, sealhulgas Eestis. See tähendab, et garantiiremondi teostamiseks võib pöörduda Husqvarna toodete hooldus- ja remonditöökoja poole Eestis. Juhul, kui keegi väidab Teile vastupidist, on tegemist ebaausa kauplemisvõtte ja valeväitega.

Pärast tasumist saadetakse tellitud tooted ostjani otse kesklaost ja tarneaeg on kuni 15 päeva. Saadetavad robotniidukid on kaitstud täisveosekindlustusega ICC (A) juhul, kui ostjaks on füüsiline isik ja nende teekonda on võimalik veebist jälgida. Toodete tellimine saab toimuda vaid 100% ettemakse alusel (järelemaksu me ei paku), sest laost väljasaadetavad tooted vormistatakse koheselt Husqvarna andmebaasis ostja nimele ja garantii kehtib ainult sellele ostjale ega ole hiljem teistele isikutele üleantav.

Müügis on Automower® Aspire R4, Automower® 105, Automower® 305, Automower® 405X, Automower® 310 Mark II, Automower® 315 Mark II, Automower® 415X, Automower® 420, Automower® 320 NERA, Automower® 430X, Automower® 435X AWD, Automower® 440, Automower® 450X ja nende hinnad on kättesaadavad veebilehelt:

herizon. ee (selleks, et link töötaks, eemaldage sellest tühik)


Füüsilisest isikust ostjale isiklikus kasutuses olevale robotniidukile kehtib alates ostuhetkest kahe aastane tootjagarantii. Muul juhul kehtib ühe aastane tootjagarantii. Paigalduskomplekt puudub ja see tuleb vajadusel soetada eraldi. Välja on toodud hinnad, mis käivad 2021. aasta mudelite kohta.


Soovitame robotniiduki ostu vähemalt kuus kuud ette planeerida ja ostusoovist aegsasti teada anda, sest tavaliselt Automowereid maist septembrini ei toodeta. Oktoobris toodetud masinad on tüüpiliselt saadaval alles järgmise aasta veebruarist. See tekitab turul olukorra, kus robotniidukid saavad laost juba kevadel otsa ja tükihind märgatavalt tõuseb. Millal täpselt üks või teine robotniiduk on parima hinnaga on võimatu ette prognoosida. Seepärast palume robotniiduki ostust teada anda võimalikult varakult, et saaksime Teid panna ostjate nimekirja ja pakkuda parimat hinda.

Kuulutuse number: 10616762

4277
Lisatud: 19.01.2024 00:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt