Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

I5 3350P | GTX 970 | 8 GB DDR3 | 500 GB HDD

220 €

Tartu

Kena micro-atx budget-mid range gamer. Arvuti korpus on vast kuu aega vana, sellep külje klaasil veel kilegi peal ja selle maha võtmine jääb uuele omanikule (korpuse ledide värve saab nupust vahetada).

Müügi põhjus siis lühidalt selline, et sai kokku pandud arvuti olemasolevatest juppidest tuttavale, kuid too otsustas siiski läpaka kasuks piiratud ruumi pärast oma korteris ja jäigi see kast seisma. Arvuti töötab laitmatult, ainuke puudujääk on see, et korpuse esipaneelil olev usb 3.0 ei tööta, kunas emaplaadil pole vastavat pesa kuhu ühendada tolle usb kaablit, 2.0 töötab aga ilusti.

Protsessor - I5-3350P

Videokaart - GTX 970 4GB

RAM - 8 Gb DDR3

HDD - 500 GB

PSU - Seasonic SS-520GM (520W 80+ Bronce Fully Modular) (kaduma on läinud kahed toitekast tulevad sata kaablte juhtmed muu on olemas ja vabu sata ja molex otsi kastis veel on)

Huvilised võivad julgelt kirjutada ja helistada küsimuste tekkimisel. Ja kui huvi on suur ning ostu otsus jääb täpselt piiri peale ja/või olenevalt mingi mängu fpsist, siis võib ka seda küsida ja kui mul mäng olemas, saan proovida ning saata tulemused.

Kohale toimetamisega selline lugu, et liigun korra kuu või kahe jooksul ka Tallinna seega Tartu ja Tallinna linna piires saan vast mõlemale poolele sobival ajal masina ära tuua. Kui on aga soov kuskile linnast väljapoole, siis tasub eelnevalt üle küsida ja küll mingile kokkuleppele jõuame.

Kuulutuse number: 10399414

388
Lisatud: 03.12.2020 08:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt