Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

IClever juhtmevaba klaviatuur ja hiir

20 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

iClever IC-GK03

Seisukord: poenäidids

Mugav ja kompaktne juhtmevaba komplekt. Väga vaikne hiir!
Klaviatuur töötab aku pealt, hiir vajab 2xAAA patareid.

QWERTZ layoudt (DE). Vaata pilti. Võib Y ja Z nupud omavahel vahetada.

  • Täiuslik klahvivajutus – kas otsite tõhususe, stabiilsuse ja täpsuse jaoks loodud klaviatuuri? Seejärel iCleveri klaviatuur koos ümberkonfigureeritud käärstruktuuri ja täiuslike sfääriliste klahvidega, mis kohanduvad teie sõrmeotste kujuga ja annavad iga kord tippimisel rahuldavat tagasisidet.
  • KOMPAKTNE JA ÕNE – jätke hüvasti mahuka ja lihtsa klaviatuuriga! iClever Ultra Slim juhtmevaba klaviatuuri, mille esiküljel on ühendatud kaunis metallalumiinium ja taga tipptasemel ABS, on lihtne kaasas kanda ning see näeb elegantne ja stiilne välja.
  • Vaikne juhtmeta hiir ja vaikne klaviatuur: ärge kunagi segage ülejäänud peret klõpsamise ja tippimise ajal. See juhtmeta hiir või õhuke klaviatuur pakub vaikset klõpsamist ja vaikset tippimist reguleeritava 3-hoovalise DPI-ga (800/1200/1600), et vastata teie erinevatele tundlikkusnõuetele.
  • ENERGIASÄÄSTEV JA TAASLAETAV: iCleveri laetaval klaviatuuri ja hiire kombinatsioonil on võimas sisseehitatud aku, mis tagab ühe laadimisega uskumatu 90-tunnise eluea, millest piisab 3 kuuks igapäevaseks kasutamiseks! Pealegi lülitub hiir unerežiimile pärast 10-minutilist mittekasutamist, kuid selle saab äratada vaid ühe klõpsuga.
  • 2-in-1 vastuvõtja: 2-in-1 nano-vastuvõtja ühendab klaviatuuri ja hiire pordid ühte USB-porti, mis võimaldab teil kiiresti ühendada ja mängida ilma muude draiveriteta. Lisaks pakub 2,4G traadita tehnoloogia stabiilsemat ühendust ja efektiivne traadita tööulatus on kuni 10m.

Kuulutuse number: 11240919

2
Lisatud: 22.12.2022 07:58
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt