Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Ida-Viru maakond, Narva-Jõesuu linn, Narva-Jõesuu linn, L.Koidula 100a

190 000 €

  • Tube 20
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 915.0
L.Koidula 100a, Narva-Jõesuu, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa
Eelkõige pakume võimalust investoritele ja ehitajatel arendada antud pindadel elamuehitust just eelkõige naaberriikidest pärit hooajaturistele taskukohase elamispinna soetamiseks. Kuigi tuleb tunnistada et vastav huvi selliste analoogsete pindade vastu on täheldada ka meie piirkonna alaliste elanike hulgas. Arvestada tuleks ka asjaoluga et kõigest 2 km kaugusel valmib praktiliselt Balti-maade kaasaegseim ja suurem SPA-keskus mis arvatavasti oma põhiolemuselt saab olema suunatud eelkõige Venemaa klientide kaasaegsele ning kvaliteetsele teenindamisele . Nii et kui antud tulevasi arenguid silmas pidades võib tegu olla ka ühest vähestest kuid kindlatest investeeringumudelitest. Antud kompleks antakse kokkulepitud tähtajaks soodsalt allkasutusse mille tegelik tasaarveldamine hakkab toimuma objektide teatud valmimise staadiumites.

Narva-Jõesuu linnas pakkuda oivalise asukohaga äripinda mis sobib nii arenduseks kui ka renoveerimiseks. Oma asukoha tõttu sobib see nii väike- kui ka korruselamute arendamiseks kui erinevate puhketeenuste osutamiseks. Territoorium on suur mis võimaldab erinevaid lähenemisi projekteerimisel. Suhteline eraldatus pakub omamoodi rahulikku elukeskkonda või ka äritegevuseks vajalikke eeldusi. Tuleviku visiooniks võiks antud kohas arendada sellise suht kinnise elamukompleksi. Kindlasti aitab selle kaasa ka mereranna lähedus mis asub kõigest 230 m kaugusel.
Antud territooriumis asub endine suhteliselt suur Piirivalvekordoni kompleks mis koosneb seitsmest ehitisest:

1) Kasarmu; suletud netopind 545 m²;
2) Garaaž; suletud netopind 177 m²;
3) Saun; suletud netopind 70 m²;
4) Ladu; suletud netopind 90 m²;
5) Radarjaamahoone; suletud netopind 19 m²;
6) Prožektorihoone; suletud netopind 14 m².
7) Puurkaev
Tee poolses eraldab betoonaed territooriumi, mis on ühtlasi ka samas tolmu ja müratõke.

Kuigi hooned on olnud alakasutuses juba ligi 6 aastat on nad suhteliselt rahuldavas seisukorras. Antud territoorium võimaldab tervikuna suuri planeeringuid kuna segavaid faktored naabrite näol pole. Ühel pool avar riigile kuuluv mets - teisel pool mõned naabrid ja kena 13 km pikkune mõnusa puhta liivaga rannajoon.

Olemas nii elekter kui ka vesi ning praktiliselt ka kanalisatsioon. Väga hea juurdepääs - olemas kaks sissesõidu kohta , võimalus ka rohkemaks.

NB !!! Antud kohale juba olemas ostujõuline klient. Vajadusel on olemas ka operaatorfirma ning omanikud on valmis ka osalema ühisprojektis antud piirkonna arendamiseks.

Domus Kinnisvara premeerib Sind kinnisvaraturu elavdamise eest! Saatke meile vihje oma tuttava kohta, kellel võib olla kinnisvara müügisoov. Me võtame temaga ühendust ning aitame selle müügisoovi ellu viia. Tulemusliku tehingu korral premeerime Sind meile saadetud vihje eest.

Kuulutuse number: 10887113

257
Lisatud: 18.09.2021 03:44
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt